"Ghandi said 'Everything you do in life is insignificant, but it is very important that you do it"

Vad hände med att jag måste plugga ihjäl mig för att ha chans på G imorgon? Ooops! Nej men jag tar tag i det snart..

Idag var jag på bio med Anna och vi såg Remember Me, igen. Och jag kan inte säga något annat än att den filmen är så jävla grym! Det går inte att se på den utan att gråt ihjäl sig. Den berör verkligen, när man går därifrån kan man inte riktigt återgå till livet, den har liksom lämnat ett avtryck och gått rakt in i hjärtat. Så ska en riktigt bra film vara! Jag är fortfarnade tagen. Jag har sett den 3 gånger nu på typ några veckor, men jag är verkligen inte trött på den, jag vill ha mer och mer och mer! Filmen måste ses av alla!


Seg Söndag

Jag är helt överdirvet glad över att min svullnad nästan har försvunnit nu och att jag typ kan äta normalt!! :D

Igår hade Hanna sin 18-års fest och trots att jag inte fick dricka eller festa järnet så hade jag sjukt kul! Det var hur roligt som helst och helt enkelt riktigt riktigt kul! Ska visa min riktigt coola utklädnad sen också! haha

Idag blir det en seg söndag med plugg och chill och lite film, exakt vad jag känner för, underbart! :D

peace out


Hej jag heter Emma, jag sluddrar och ser ut som en hamster!

Okej, nu börjar det här bli för mycket... Jag hade tänkt mig att svullnaden i min mun/kind/tand skulle bli mindre nu när jag börjat äta penicillin, men tydligen så är det tvärt om! Fy fasen vad det är irriterande! Jag kan inte äta ordenligt, jag känner det som om min mun är en ballong... pallar inte. Men det är ju skönt att var hemma och inte göra något också... Bajs, dessutom är det så mycket man inte får göra medans man äter penicillin... Åååh pallar inte...

Lägger upp en bild på hur jag ser ut när jag flyttat till den andra datorn

PEACE







Hahaha! Och ha i åtanke att det känns som om svullnaden är 3 gånger så stor minst! Väldigt onajs!

aj, aj, aj, aj, aj

Idag var jag hos tandläkaren och kollade upp min ömmande tand. Tydligen så har den blivit för hårt utsatt av ifyllningar osv. när en del av den gick av förra våren. Så på något sätt har pulpan inuti tanden och jag måste göra en rotfyllning. Vilket går ut på att man tar bort övre delen av tanden, tar bort allt som finns inuti den, fyller den på nytt och sedan sätter på "toppen" igen.  Tydligen ganska stort "ingrepp" och tar lång tid. Dock är det så infekterat runt tanden nu så det blir svårt att bedöva innan svullnaden gått ner så därför måste jag käka penicillin i 10 dagar innan dom kan åtgärda problemet. Och äter man penicillin är det mycket man inte får göra, men men, det här är ju en upplevelse det också!


TANDVÄRK!

Aaaj aaj aaj! Jag har så k*kont i min tand att jag inet vet vart jag ska ta vägen! Jag kan inte äta någonting för det går inte att tugga! Jg har proppat i mig värktabletter hela kvällen och då bir smärtan precis uthärdlig men när dom inte verkar längre vill man ju bara dö! Fy fan asså, jag kommer aldrig mer säga att folk som har tandvärk är löjliga eller något!

I våras lagade jag den tanden eftersom det hade lossnat en bit av tanden, något måste ha gått fel vid den lganingen för efter det har tanden ilat ganska mycket men inget jag orkat åtgärda eftersom tandläkarbesök inte kommer särskilt högt upp på min list. Men så igår började tandjävlen ila som fan och på kvälle började den göra ont. Och hela dagen idag har varit nästintill outhärdlig och den har bra gjort mer och mer onte. Jag måste stå ut ändå tills kl 11 imorgon då jag fått tandläkartid! Hur ska jag stå ut? Hur ska jag kunna sova? Dessutom har jag ingen Twillght att trösta mig med eftersom jag har lovat mig själv att inte börja läsa den nu eftersom jag måste läsa två böcker i skolan och två är en för mycket. Jag kommer börja gråta!


The grass is greener on the other side










Nu börjar jag bli riktigt jävla trött på allt skitväder! Jag vill ha sommar och vår nu! Jag vill ha långa ljumma sommarkvällar och sitta och sola på kajen i Gamla Stan. Sitta på balkongen med en cigg och en drink och prata skit! Kom igen då våren, kom nu!

Bad-girl bad-girl I'm gonna be a bad-girl!

Okej, nu orkar jag verkligen inte. Hahah jag är så jävla klantig!
Jag hade skrivit ett långt argt inlägg om hur fuckad min mobil är som inte kan byta bakgrundbils pga "för lite minne" och minnet är inte slut någonstans och dessutom tar det väl fan inte minne att byta bakgrundsbild?!?!

I alla fall så had ejga skrivit ett fins inlägg om det, och så skulle jag komma på en rubrik och då klickar jag ner inlägget! Hur dom får man bli! Nu försvann ju allt och det var bara att skriv aom! Jag är så jälva dåligt ibland  alltså! SUCK

När du behöver den finns aldrig gryningen

Igår hade Lina 18-års middag och det var sjukt roligt och trevligt! :)
Idag har jag dansat afrodans med Klara, Haha säger jag bra! Men om det är någon som vill lära sig så kan jag visa. Fy fan, asså det gick inte att ine skratta!

Känner att jag får lite panik just nu! Tider går så sjukt fort! Vart har all tid tagit vägen, det är fan sommar snart! Jag fyller 18 snart! Jag har inga pengar, jag har ingen tid, jag få panik! Det slog mig helt plötsligt, hur sjukt fort tidne har gått! Hela förra året, hela det här året, var har tiden tagit vägen!!??



"No, pero insted of chipsos tenemos gratisos kondomos en un skål en las mesas"

Efter en natt med bara 3 timmars sömn var jag lagom trött när jag skulle ta mig uppp imorse. Ändå lyckades jag ochkom till skolan i tid, jag är faktiskt imponerad av mig själv!  Dock var spanskan inte riktigt på topp och meningarna var inte dom snyggaste som kommit ur min mun. Men roligt var det!

Nu ska jag lägga mig ner och sova lite innan det blir plugg och sen så drar jag ut. PEACE




Idag var jag en riktigt trött tjej...

Friday, I'm in love (med 5 polly i munnen)

Haha, ibland är jag lite för patetisk känner jag!

Jag kom hem från träningen, käkar, tar med mig Big Pack påsen med Plly upp till rummet och sätter på datan. Sitter och moffar i mig massa Polly och ser sen på Msn:s startsida att det är något om Robert Pattinson och att han har varit för full bla bla. Självklart måste jag titta och där står det lite om att han hade "festat lite för hårt" efter London-premiären av Remember Me. Men det komiska är att jag när jag tittar på bilderna inte tycker det är hemskt eller att han borde skämmas eller något. Nej nej istället sitte rjag med tankar som "

Hur fan kan har vara så jävla sexig även när han är full?" "Nej, men sådär kan man ju se ut när man är helt nykter. Så där ser ju jag ut på alla kort, att man halvblundar med ögonen betyder ju verkligen inte att man är full" " Såklart han också måste få fest lite ibland! Stackars kille som aldrig kan få festa ifred!" "Nej men lilla gulleplutt! Hoppas han inte är för bakis idag"

Listan kan göras lång... Haha jag garvar åt mig själv nu! Jag sitter och lider med honom för att han blev aspackad och var tvungen att ledas ut fårn klubben och in i bilen! Nu får jag fan ta och skärpa mig! Men jag kan inte... Haha



Åh gulligull! Varför kan inte det där vara jag?

Remember me!

Åååh jag är fortfarande helt skakad och berörd! Jag såg Remember Me idag och fy fan vad bra den var! Den var inte som alla andra filmer på något sätt, och den berörde mig verkligen. Tårarna bara rann!
Och jag som ra försökt att övertala mig själv om att det är Edward jag är kär i och inte Robert Pattinson, och jag håller fortfarnade fast vid det men damn vad sexig han var! Kunde fan inte koncentrera mig på filmens handlig ibland asså!
Nej men helt seriöst, en extremt sevärd film som berör! Jag ska se den igen, snarast! Den gick rakt in i hjärtat!



Fly on the wings of love, fly baby flyyyy

Åh jag som tänkte vara jätterolig och ladda upp massa roliga videoklipp som jag hittade på min dator, men såklert så fuckar allt upp sig och det funkar typ inte. Jag är så besviken just nu, verkligen!

Annars har jag varit ledig idag och det var skönt värre! Jag har fixat ett legg till mig idag också, så om en vecka slipper jag äntligen gå omkring med mitt pass. Jag kan ju fan inte gå omkring med mitt pass när jag är 18! Nej nu blir det andra bullar.

Dagens mycket svåra fråga är, ska jag eller ska jag inte kolla på High School Musical innan jag går och lägger mig? Och i så fall, vilken ska jag se?
Just nu lutar det åt att jag kommer kolla och det kommer bli 3an. Det var så jälva länge sen jag kollade på Highan, jag börjar ju få abstinens! Och sen känner jag för att gråta lite också och det är ju något som garanterat kommer med HSM 3. Coolt.

Och imorogn tänker jag tivnga mamma att gå och se Remember Me med mamma. Har hört att den ska var riktigt bra och en gråtfilm, låter ju verkligen som om det ska passa mig :) Och sen så är ju Robert Pattinson men också och det är inte fy skam.

Slänger in en extremt cool bild från Egypten också!


FY FAN VAD ÄCKLIGT!

DET SPÖKAR HOS MIG! Jag har verkligen kommit på det! Det har hänt så jävla mycket saker hemma hos mig och jag har typ bara ignorerat det och skämtat om det. Men när det hända igen förranatten, att en skugga kom och jag berättade det för Klara och hon kom med sin spökteori och nu är jag fan övertygad!

Allt som hänt, alla skiggor jag det.. Alla fotsteg i trappan, dörrar som öppnat sig av sig själv, känslan av att var iaktagen. Och nu är jag övertygad, när jag pratade om det och precis då skulle sätta på en video började heöa dataskärmen blinka och lagga, som om den där saken ville visa att den verkligen finns! Fy fan vad läskigt! Jag tänker sova hos mamma och pappa i natt!


Jag är sjuk! :(

Buhuhu vad är det här för något? Jag vill inte vara sjuk, jag vill vara frisk och glad och rolig och hoppa runt som en tok. Inte känna dom svullna halsmandlarna och hur det kliar och svider i halsen. Inte nysa varannan minut och inte inte kunna andas genom näsan! Bajs bajs bajs!

Men trots detta trotsade jag idag vädergudarna och gick ut i leggings, converse och skinnjacka. Dock had ejga mössa på mig för att kompensera lite, det största delan av all värme går ju ut genom huvudet har jag hört. Nu ska jag dricka min 100:e kopp te för dagen och bli frisk.

PEACE


Min älskade skinnjacka!


The clouds I can deal with, but I can't fight an ecalispe!

Den officiella trailern till Ecalispe kom ut idag och som ett stort Twilight-fan har jag såklrt kollat in den! (fast jag visste i för sig inte att den hade kommit ens innan Obi meddelade mig detta)
Fy fan vad jag längtar tills filmen kommer ut! Och jag blir så jävla arg på dom för att dom sitter och håller på filmen, det har ju varit färdiginspelad hur länge som helst nu! Ändå kommer den inte släppas förens den 30:e juni! Man vill ju bara skjuta dom!

Förresten så var jag sjuk duktig och skrev min analys direkt när jag kom hem (=22) och hann lämna in den innan deadlinene kl 24.00. Duktigt av mig! Dock inte lika duktigt att skjuta upp det såhär till sista dagen... Men jag satsar stenhårt på ett G!
PEACE OUT


I don't care who you are as long as you love me

Det är konstigt vad man kan inbilla sig saker och verkligen tro på det. Efter att ha gymmat måndag, onsdag, torsdag denna vecka känner jag mig otroligt stark och biffig! Jag är helt övertygad om att jag faktistk har blivit mycket starkare och allt går lättare! Wohoho! Sen om det verkligen är så skiter jag i , för så länge det känns så är jag nöjd! :D Jag tänker skjuta upp pluggandet ännu mer.. dumt men nödvändigt för min överlevnad. PEACE

Glömde förresten säga en sak, Jag har skapat coolaste spellistan på Spotify som bar innehåller gamal låtar som man lyssnade på när man var liten! Den är grym, nostalgin är underbar!

May be surrounded by a million people I still feel all alone, I just wanna go home

Jag har inget att säga denna dag, så istället uppmanar jag er att lyssna på denna brtglömde låt som inte alls borde bli bortglömd! Puss

 


I have a long road ahead of me, it´s cloudy and dark it´s hard to see, will I ever get through to the end?

Varför känns det som om klockan är typ 1 på natten när den bara är 7? Jag är utamattad, jag behöver sova, men jga måste plugga. Nej nu ska jag ta tag i det här och köra all in! Plugg nu tills allt är klart!

Åååh åka pendeltåååg

Jag satt på tunnelbanan på väg hem från skolan, hade iPoden i öronen och soundtracket från Twilight spelades. Just då fick jag en konstig känsla, ett infall som bara kom till mig. Jag vill åka tåg! Jag vill verkligen sätta mig på ett tåg helt själv. Det är något charmigt med tåg. Att sitta i de där realtivt obekväma stolarna och försöka göra det så bekvämt det går. Sparka av sig skorna och dra upp fötterna under sig, sätta i iPoden i öronen och lyssna på sin favoritmusik. Titta ut genom fönstreet och se landskapet utanför susa förbi. Låta tankarna vandra runt, runt. Bara tänka, fantisra utan någon mening med det. Ta upp en skvallertidning och sätta sig in i känidasarnas liv. Bara sitta och göra ingenting, utan någon press, utan något hängand eöver sig som man måste göra. Bara sitta där, hitta den rofyllda stämningen och tillslut slumra in till tågets melodiska tuffande. Åh vad jag bara vill åka tåg just nu!





Back to school

Skola igen...dööö!!!! Även fast jag har fått en vecka med vila och sol så känner jga mig inte utvilad... Jag behöver mer vilningstid. Men nu är det bara att kämpa på och köra igen. Påsklov om 3 veckor va fan, det klara jag! :D

Idag har jag och Maja varit tjockisar och beställt 4 Japp som vi åt medans vi gömde oss för att ingen skulle se och vilja smaka, vi ville ju ha allt för oss själva! MUMS! TJOCKISAR!


Jag hade inte bangat på lite mer av det här!

KOLLA IN VÄRSTA COOLASTE BÄSTA BLOGGEN

http://dansanakna.blogg.se

I was aiming for the sky, ended up dead on the ground. But once again the sun is rising, I better keep on walking

Melodifestivalen är något som jag väl brukar kolla på lite då och då när det passar mig. Har jag inget bättre för mig så kollar jag, men det är verkligen inte så att jag planerar in det eller något. Oftast tycker jag också att låtarna är dåliga och bara irriterande saker som fastnar på hjärnara så man går och sjunger dåliga låtar. Så har även dom föesta låtarna i år varit MEN det finns en låt som faktistk är så jävla bra! Åh jag bara älskar den, och just nu sitter den på min hjärna och jag har kört den på repeat hela kvällen! Go Salem!


I have climbed the highest mountain, but I still haven't found what I'm looking for

Första helad agen i Sverige och det var verkligen tillbaka till det normala, basket hela dagen då det var SM i Frysen och trogen som jag är så gick jag dit och kollade. Men jag fick ju träffa alla roliga människor igen! Och mästerfotograf var jag också och fotade hela andra matchen mycket duktigt och fint! Jag och Maja och många andra lekte även lite med kameran i paus, här är ett mycket fint exempel på hur otroligt snygga många av bilderna blev, haha :D


Och nej, den där ailen-effekten man kan fixa på något sätt är inte på, bilden ser ut så här naturligt, charmerande!

Hemma igen!

Jaha då var man hemma i kalla Sverige igen då... från +25 till -5, najs...eller inte.
I alla fall har jag haft det grymt bra där nere men det känns som om jag har missat så sjukt mycket! Loggar in på facebook oc blir bombat och fattar ingenting, haha snacka om att man är beroende av internet, om man inte har tillgång till det så hänger man verkligen inte med. Aja, skulle bara tala om att jag lever. PEACE


Alex The Camel!

RSS 2.0