Är du en av de som gråter när ingen ser på?

Jag hade verkligen tänkt att skriva om hela min skitroliga helg och allt som den innehållit, men bara för det så käbde jag just nu när jag skulle börja skriva att jag inte alls vill skriva det. För jag vill inte skriva någonting. I alla fall så har min helg varit sjukt kul och just nu är jag sjukt rädd för jag har kollat på typ halva (?) Paranormal Activity. Sjukt läskig. Snart ska jag bege mig till Klara för Wallander och Te. PEACE




Mmm...älskling!


Jag ska träffa Bajset imorgon!!!!!

Helt sjukt, jag och Bajset har inte träffats på hur länge som helst, sist var när vi bokade resan och det var typ sjukt länge sedan. Så därför så har jag saknat henne så mycket att jag vet inte vad och därför är jag sjukt jävla glad att jag ska träffa henne imorgon!!!! Vi ska shoppa, fast jag måste spara pengar...men ändå

Bajset är bäst och nu ska jag förklara varför:
•Hon är bara bäst.
• Hon är knäpp och det gillar jag, för jag är också knäpp.
• Hon är lika patetisk som jag STORT +.
• Hon gillar HSM och Zachie och Mamma Mia och kan inte kolla på dess filmer utan att sjunga med högt, nödvändigt om man ska vara min vän.
• Jag kan alltid klaga för henne utan att få dåligt samvete, för hon klagar alltid för mig.
• Jag kan skämta med henne om saker som man egentligen iten borde skämta om, men båda vi liksom skrattar åt det istället för att gråta.
• Jag behöver inte skämmas för henne när jag gråter när jag ser på HSM, för det gör hon också.
• Hon fattar när man säger ett SATC-citat.
• Jag kan säga vad som helst till henne, verkligen vad som helst.
• Hon är mig trogen i alla lägen.
• Hon dricker mer te än vad jag gör.
• Jag kan åka med henne till ett annat land och bo med henne i ett litet rum i en hel vecka utan att börja bråka eller tjafsa om något.


Jag kan fortsätta skriva den lista i 100 sidor, men jag tror ni har fattat vad jag vill få fram. Denna människa är den bästa och underbaraste människan som finns!!!!


Ibland har man dåliga dagar

Idag har verkligen allt jag försökte med gått dåligt, jag kände verkligen för att bara lägga mig ner på golvet och sova. Jag hatar sådana här dagar, men man borde inte kunna få ha två sådana dagar på rad så då borde imorgon bli bra!

Allt detta har hänt mig idag:

•Även fast jag gick och la mig 21.30 igår och fick 12 timmars sömn i natt så lyckades jag försova mig

•Jag skulle egentligen bara kommit några minuter för sent eftersom jag var så sjukt snabb på att göra mig i ordning, men jag missade tunnelbanan precis och fick vänta i 10 min

•Jag släpade på min stora klumpiga träningsväska hela dagen helt i onödan

•Jag glömde mina vantar eftersom jag stressade så mycket på morgonen och frös därför ihjäl om händerna

•När jag missade t-banan och var tvungen att vänta i 10 min tänkte jag "Jag har i alla fall min iPod, nu ska jag trösta mig själv med at lyssna på deppmusik" Men såklart så visade det sig att min iPod hade legat och spelat i min jackfick hela natten så batterierna var slut!

•Vi kollade på en dokumentär förtsa lektionen, den var ganska intressant men inget speciellt. Jag lyckas håll amig vaken under hela denna. Andra lektionen kollade vi på andra delen av dokumentär serien. Denna var tydligen jäteintressant men självklart lyckas jag somna och spver bort hela lektionen, najs

•Efter det hade vi matte och allt gick åt helvete och jag fattade ingenting


Japp, det var bara lite av hur mina underbara dag har sett ut, suck. Inte imorgon igen asså, då dör jag!!!


Såhär har jag sett ut hela dagen idag

18 år!!!!

Sötaste Obs fyller 18 år idag!!!!! Stora tjejen! Så grymt mycket GRATTIS till henne!!!! :D :D <3<3

Helgen har varit mycket rolig med fullt schema och lite vila, men det är så det ska vara. Nu är jag död och ska därför sova. God natt!



GRATTIS MIN STORA OCH BIFFIGA KOMPIS!!!


Surpuppa

Jag är sur. Jag borde sova. Så därför ska jag sova nu. God natt.

Basket!

Nu har jag gjort min comeback och det var faktistk grymt kul! Jag var typ nervös innan men sen var det ju hur kul som helst! :D
Och så dålig var jag faktistk inte, okej det märktes ju verkligen att jag inte spelat på ett tag men det kunde vart värre. Nu måste bara konditionen och skotten komma igång igen så blir det nog bra, haha


Det går liksom inte att släppa något som man levt med sån länge...

Oh Sweet summer

Jag vill ha sommar nu. Gotland, Grekland, Sommar!!!


Okej, jag skiter i att komma på en rubrik eftersom att mina försök att komma på en bara slutar med att jag sitter och stirrar ut i luften med öppen mun som en psykstörd. Därför, skiter jag i att ha en rubrik.

Min plan var att skriva ett vanligt inlägg om vad jag gjort idag, min plan ändrades. Även om jag haft en mycket bra dag!! Dock var skoldagen liiite för lång, men ändå.

Nu är det så att jag sitter och lyssnar på gamla låtar, det är sjukt najs! Gammal musik är typ bäst! Jag är på konstigt humör, jag vet inte om jag är glad eller ledsen eller något alls.. Typ känslolös... kan man vara det? I alla fall sitter jag hör och gör typ verkligen ingenting, verkligen ingenting. Jag kan inte ens riktigt tänka vad jag borde göra, eftersom jag glömmar bort allt jag ska göra direkt. Dåligt av mig.

Just nu...
* Har jag en mycket stark känsla av att jag inte kommer kunna somna ikväll
* Sitter jag med öppen mun och stirrande ögon och fattar ingenting
* Jag tycker också att jag är helt knäpp eftersom jag satt med öppen mun och har nu stängt den
* Är jag irriterad över att jag glömde ta upp min iPod och därför måste gå ner en gångt till för att hämta den
* Känner jag mig som om jag har kommit till en helt ny okänd värld och inte har en aning om vad jag hör hemma
* Är jag helt övertygad om att jag måste vara knäpp i huvudet för att jag känner såhär!


Bara jag som faktistk älskar den här låten? Bara jag som tänker på Crossroads när jag hör den här låten?

rubriker är onödiga

La la la jag är sämst!
3 dagar (stämmer det?) efter att jag offeciellt slutatt på basket så börjar jag igen. Japp ni läste rätt - jag har börjat på basket igen!
DEt var den där jävla matchen jag gick på, den fick mig att inse hur mycket jag saknar basketen och jag ville bara hoppa in och spela. Jag är ju riktigt jävla dålig på att hålla mig till mina beslut. Men men, jag får ju massa på köpet; träning och alla underbara tjejer!! Najs! hehe

Nu blir det dejt med Edward och sen sova! Kisses


Jag kan helt enkel inte vara utan det

KRETA, PLATANIAS 23/7-30/7 !!!!!!!!

Wihooooooooo!!!!! Jag och Klara har nu varit och bokat våran resa!! :D
Efter vårat misslyckade försök i lördags då vi kom dit och det var stängt och jag började gråta för att jag blev så besviken så var vi den här gången duktiga och kollade så det var öppet och åkte sit och bokade. Så nu är allt klart!!! :D :D


Här ska jag och klara bo i sommar, ser det inte underbart ut!!!! :D

.

Time passes.
Even when it seems impossible.
Even when each tick of the second hand
aches like the pulse of blood behind a bruse.
It passes unevenly,
in strange lurches and dragging lulls,
but pass it does.
Even for me.


I need you, to need me

Fy fan vad jag har blivit trött av skolan! Jag är helt död, orkar inte gör någonting! Därför tog jag och Klara en chillkväll och kollade på Lets dance och spelade kort och lyssnade på Håkan. Jag hade nästan glömt hur bra Håkan är. Håkan är magi!!!

Jag har bestämt mig för en sak, jag ska vara posititv! Mm, det ska jag!

Idag har ocks varit min offeciella sluta-på-basket-dag. Idag ringde jag coach och meddelade, så nu är det over and out med basketen. Skittråkigt, men jag tror ändå att det är rätt.


Onsdagsfika...näää torsdagsfika

Tjabba tjena hallå vi säger så!!! Okej nu ska jag sluta upp att flamsa.
Kom just hem från en underbar onsdagfika (som för dagen var en torsdagsfika eftersom det inte blev något igår) med min extremt coola kompis Jackie. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och hade det mycket trevligt :)

Min planerade utskällning av rättskunskapsläraren blev inte alls som jag hade tänkt mig då hon först och främst faktistk satte VG på mig i slutbetyg och det var egentligen det jag skulle prata om men jag lät mig inte stoppas och har nu kritiserat alla undervisningsmetoder hon använder sig av. Men det var vad jag tyckte så det får hon stå ut med. Dock hade jag föreställt mig att jag skulle skälla ut henne och skrika för jag har varit så jävla förbannad på henne och verkligen laddat för det här hela lovet. Men jag kunde bara inte göra det när hon var så förstående och bad om ursäkt för allt, det gick bara inte. Så istället satt jag där snällt och förklarde så trevligt det bara gick att jag tyckte att kursen hade genomförts på ett dåligt sätt... Men men, jag framförde i alla fall mina åsikter så om någon som läser rättskunskap nästa år får en mycket roligare kurs en vad jag hade så vet ni vem ni ska tacka!

Okej nu blev det här långt och jättetråkigt, så jag tänker sluta. PEACE



Papa-paparazzi

Hej bloggen! För det är ju så man ska börja ett blogginlägg eller hur?
I alla fall så har skolan börjat nu och det betyder ingen sömn för mig. Men konstigt nog verkar något ha hänt och jag behöver inte längre någon sömn. Jag har sovit 3 timmar i natt men ändå var det lätt att gå upp imorse och jag har inte varit trött på hela dagen. Dessutom innebär det att jag kan ha längre dejter med Edward varje kväll, helcoolt!!!

Klara vill hälsa eftersom hon inte har någon egen offentlig blogg och måste få avreagera sig lite så säger hon detta:
1. Hon kommer inte kunna somna ikväll
2. Hon har hakat upp sig på Paparazzi och sjunger på den hela tiden.
Väldigt väldigt supertöntigt är min åskit om detta!
3. Hon förstår inte hur hennes senila katt Maja kan sova bredvid henne just nu eftersom hon pumpar Paparazzi på hösta volym
4. Hon är jättesugen på att göra en High School Musical dans i skolan, men hon blir bara mobbad när hon kommer med det förslaget.
Jag säger bara synd att vi inte gick i samma skola för jag skulle vara så himla superpå! Jag tror att jag tänker åka till hennes skola och göra det äbndå bara för att få göra det, jag är heltaggad!
5. Hon är sjukt uttråkad just nu
6. Hon har en Zac Efron (SEEEEEEEEEEEX) affisch ovan för sin säng och använder den som drömfångare.
Dock har ju jag Edward över min säng och även fast att Zac är SEX så är Min Edward så mycket mer sex äm honom! Jag skulle inte banga en sekund på att ha sex med Zac men jag menar tänk att få ha ett förhållande med Edward (och då kommer ju sexet på köpet) jag menar inget kan ju gå upp mot det!!!
7. Klaras mamma hälsar att imorogn börjar MQ rea, 50-70%. Det kan vara mycket bra att veta tycker vi!
8. Vi ska åka till Kreta i sommar!! TAKE THAT SUCKERSSSS!!!
9. Klara har druckit för mycket te ikväll
(och jag kom just på att jag bara druckit en kopp te ikväll!! Men det kommer bli fler, det är jag säker på)
10. Klara har f¨ått ett jättefint armband av Disa idag som hon är jätteglad över!
11. Just nu är det 49 personer online på Klaras facebookchatt
12. Klara älskar Mamma Mia!! Och det gör jag också!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
13. Vi ska lämna ut CV:n i helgen för vi är sjukt duktiga och försöker skaffa jobb
14. Klaras jobb har gjort henne väldigt stark psykiskt

15. Denna är från mig - Emma- NI får inte tycka att vi är patetiska nu!!! Tack på förhand!



Jag tror att det var allt för idag. Lev livet och dö inte!!! Jag avslutar med en bild på Zachie för att göra Klara glad !!! PEACE


Nu har jag haft tillräckligt med vinter, JAG VILL HA SOMMAR!!!!!


Maja är hemma!!!! :D:D:D

Äntligen så har Maja kommit hem!!!!! En hel månad var hon på andra sidan jordklotet lååångt bort från mig, men nu äntligen så är hon här!!! Jag var ju självklart tvungen att träffa henne dirket så därför åkte jag ut till Älta igår kväll. Det var underbart att träffa henne igen för jag har saknt henne så sjukt mycket!!!
Det blev prat och film (båda med Zac Efron 17 again och HSM 3) innan vi tillslut däckade i sängen. Helt underbart!!!!

Idag har jag spelat badminton med Jackie, Emelie och Elina. Det var sjukt kul och vi alla var mycket duktiga! :D
PEACE


500 kr rikare

Oooh vad det är kallt ute, höll p åatt frysa öronen av mig så fprt jag gick utanför dörren!!!
Idag har jag och Klara kollat på Mamma Mia (jag har saknat den filmen som fan märkte jag!!!) och sjungit så jag inte har någon röst kvar. Mycket trevligt!

Igår kväll hade jag en supermysig tjejkväll med Anna och Amanda då vi lagade middag, kollade på film käkade godis och popcorn och bara snackade. Underbart!:)

Dessutom gjorde jag en trevlig upptäckt när jag städade mitt rum, under alla papper på mitt skrivbord hade en 500-lapp gömt sig och även ett presenkort värt 400kr. Jag tror nog jag ska börja städa lite oftare...



PEACE

Ska man skratta eller gråta?

Jag och Klara har haft filmdag idag. VI har sett HSM (+ allt bonusmaterial), SATC och Twilight. Helt perfekt!

Det tragiska var att när vi satte på Twilight så kommer såklart reklam först, grejen var bara den att första reklamen började såhär:

Två killar 18 år sitter i en bil en kille ska föreställa ganska cool och den andra ska föreställa tönt. Där sitetr de i bilen och klippet börjar med att den "coola" killen säger till den "töntiga" "What you never had a girlfriend and your 18!!!!!!??????" Varpå han skamset svara "no.."

Jag och Klara tittar på varandra med skräckslagna blickar innan vi börjar asgarva och jag snabbt sträcker mig efter fjärren coh spolar över reklamen. Resten av filmen kollade vi då och då på varandra och sa chockat "Det är ödet, det är ödet" eller "Den är fan inte sant, jag behöver inte den här påminnelsen" eller "Det är ju bara komiskt". Och faktistk så är det så, det ärnästan bara komiskt och det är väl ingen big deal men det var faktiskt lite typiskt och det var just en sådan reklamsnutt.   Men inget ont kommer utan något gott, nu vet jag att jag aldrig mer ska kolla på reklamen till Twilight-filem, jag måste vara beradd med fjärren direkt.

Tankeställare

The average person tells 4 lies a day,
or 1460 a year,
a total of 88,000 by the age of 60.
And the most common lie is: I'm Fine.


Vissa dagar...

Vissa dagar vill man bara ligga kvar i sängen, aldrig gå upp bara sova vidare
Vissa dagar känns allt fel, vad du än gör så känns det inte rätt
Vissa dagar vill man bara gråta utan anledning
Vissa dagar känns allt så hopplöst att man bara vill försvinna
Vissa dagar vill man bara vara totalt osynlig så man inte behöver tänka på något annat än sig själv

...idag var en sån dag.
Men det går över eller hur? Sånna dagar kommer då och då och det måsta man leva med tyvärr...

Gott nytt år folket!

Wihooo!! Världens bästa nyårsafton! Underbar stämning, underbart kul, underbara människor - kan det bli bättre?! Knappast. Ja ghade superduperkul igår, tack!

Och nu är det ett nytt decenium och det här är året jag fyller 18, året då jag blir myndig året då allt ska hända! Jag ser verkligen fram emot det, det blir ett bra år tror jag!

Lev livet nu!


RSS 2.0