We can pray for sunny weather, but that won't stop the rain

Hallå!
Min dag idag har varit ointressant så jag säger bara såhär. Skola. Klara. Hem. Träning. Hem

Istället säger jag såhär. Älska denna låt!!!! Ni som inte har hört den måste göra det! Därför är jag så snäll och lägger upp den! :D
(och bajset jag vet att det var du som visade denna låt för mig, så cred till bajset)



James Morrison - Please don't stop the rain


OCH PÅ FREDAG ÄR DET HÅÅÅKKKKAAAAANNNNNN!!!!!!!!!!

Emma skriver ner exakt det hon känner att hon vill skriva utan tanke. Det blir ett dåligt resultat

Palla detta!
Jag är sjukt jävla trött, asså jag vet inte vad jag vill göra.
Jag hatar när jag inte vet vad jag vill göra.
Jag vill inte göra någonting, men ändå vill jag det.
Jag pallar inte bara sitta hemma och inte göra nåogt,
men jag pallar ien heller göra något.
Ååååh jag hatar när det blir såhär.
Allt bara byggs på varandra,
Något är dåligt fårn början,
sen kommer mer dåliga saker,
Och mer. Och sen känns allt dåligt!
Åååh jag hatar sånt här!
Varför händer sånt här?
Eller det är ju inget som har hänt.
Jag hatar mig får det här,
Jag hatar mig för att jag alltid lyckas bli så här.
Eeeh, nej jag har ingen kontroll.
Fuck, kan någon lära mig att få kontroll på mitt liv?
Jag är förvirrad.
Blä, usch, bajs
Vad ska jag göra nu?
Jag vet inte, det finns inget att göra.
Jag lyckas alltid få allt så här.
Jag är knäpp.
Jag har aldrig varit normal.
Okej jag känner att jag verkliegn börjar bli knäpp.
Jag skriver det här konstiga saken,
Jag kan inte läsa, för jag läser bara fel.
Hmm åh nej, jag blir förvirrad.
Peace


dö dö dö dö dö

Ååååhhh jag är trött!! Kvällen igår var fett najs och jätteunderbar! :D Fast slutet var inte lika underbart, men det gör väl inte så jättemycket. Men ändå, varför alltid jag? Eeeh, jo för att det är jag. Ingen fattar vad jag skriver nu så jag fattar inte varför jag skriver. Nu ska ja dö med te och SATC. Ikväll ska jag och klara gå våran andra prommenad för dagen, det blir najs.

Juste FÖRLÅT!!!

Trötter, så glad att jag kan gå på mina fötter, mina föööööttter

Jag är döende trött! Skolan har fått mig totalt utmattat och jag har grov slmnbrist. Ska nog gå och lägga min nu.
Jag kommer få byta individuellt val! Yes!
Helgen kommer bli bäst!!!!
Har inget mer att säga.
God natt, sleep well! <3

Patetiskt

okej jag är verkligen patetisk... Jag borde egentligen sova men jag vet att jag ändå aldrig kommer kunna göra det. Jag har inget att göra så jag sätter mig och spelar Tetris på datan. Det är ju kul faktistk. Men det är inte kul när det går dåligt så därför slutade jag nu. Nu tänker jag spela det roliga pipe-spelet på min mobil istället. Höhö jag är cool

/ emmacool

Ointressant

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt alls så jag tänkte inte skriva något alls, men så gjorde jg det ändå. Jag har varit i skolan lite och varit fadder åt dom nya ettorna. Varit lekledare typ, passar väl mig? Jag kan ju vara lite töntig och lekfull ibland? Sen träffad ejag Jackie och Lagis en stund och vi gjorde en hemlig grej *blink blink*.  Haha det var kul iaf ! :) Sen var det tränign med b-laget och det var kul menjag sög. Det var min ointressanta dag.

peace out! <3

Laget! <3

Jag sitter här och har precis kollar på våra videos från Göteborg! Jag blir så jävla glad och lycklig av att kolla på dom! Men samtidigt så blir jag väldigt lessen. Det kommer inte bli likadant i år, och jag kommer sakna det så jävla mycket! Jag kommer sakna det va hade så fucking jävla mycket!!!! Jag vet att det låter som om någon kärleksrelation men det var typ det vi hade. VI hade det så jävla bra och fy fan vad jag komemr sakna det!

Vi måste måste måste måste genomför Lund-pakten!

För jag har aldrig varit normal

BAAJSSSSSSSSSS!!! Varför ska allt jobbigt och dåligt hända samtidigt!!! Åååh jag orkar itne, det känns jobbigt. Bajs vad ska jag glra? Ehm.. jag antar att jag inte ska göra något typ, eller jag vet inte.

Håkan rädda mig nu med din magi!


Jag och min BFF!!! :D <3

Idag har jag varit med min kära BFF Jackie och vi har pratat men massa och det var väldigt väldigt skönt! :D
Mitt på dagn träffade vi även Elina och Petra och käkade lunch och tog en fika med dom. Det var mycket trevligt. :D

Jag vet inte vad jag sak säga om gårdagskvällen. Det var väl kul men lite mycket missförstånd. Man skulle kunna säga att jag oh Jackie sänkte oss själva istället för Långholmen. Okej, riktigt så illa var det inte men det hände en del saker som itne var så bra att som hände och vi har inte riktigt en klar bild av detta. Man skulle kunna sammanfatta kvällen såhär "För mycket alkohol, för lite tid".


En bild från gårdagen. Vad ska man säga, redo att posa i alla lägen! :D

Denna låt beskriver dagens känslor ganska bra.


"Jag måste ringa runt och be om förlåt,
 det känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går.
Tackar fan för att mina polare har tålamod med mig,
hade jag vart dom hade jag knappt tålat att se mig"

Grekland är bäst!

Igår var en mycket rolig, trevlig, mysig, härligt, underbar kväll! Vi hade kul kul kul och jag var ful(l) ful(l) ful(l). Tack alla underbara som gjorde min kväll fett med najsig! Ett speciellt tack till min BFF som hände med mig the whole night long och till min wigga nigga som höll koll och gjorde allt braigt! :D

Nu är jag med Klara.

Ikväll ska jag sänka Långholmen med bla Klara och Jackie.

Peace out! <3

Bara för att jag saknar Grekland så jävla fucking mycket så lägger jag upp denna låt som verkligen symboliserar Grekland för mig!


Historien om Dansken

Jag hade verkligen tänkt att skriva ner historien om Dansken med alla detaljer och alla videos idag men jag känner nu att jag verkligen inte pallar. Jag är sjukt trött, verkligen sjukt jävla trött. Jag var inte det nyss men det var som om luften bara gick ur mig och orkar kanppt sitta upp. Jag kanske ska gå och lägga mig.

Iaf har min dag inte varit speciell alls, jag har varit i skolan och tränat. Najs. Nu går jag och dör

Peace out

Skolan har börjat

Usch jag pallar inte! Börjar ju bra liksom när jag somnar kl 5 dagen inna kolan börjar. Det är alltid najs. Jag pallar inte... Jag har typ gått 1 dag i skolan nu för den första räknar typ inte för då var det bara upprop och typ lämna ut schema och så. Och idag gjorde vi typ inget på lektionerna, jo bara på spnskan lite och jag kan inte vara seriös. DEt är okej att vara skoltrött i slutet av läsåret mend et är fan inte okej att vara skoltrött efter 1 dag. Jag kommer faila med skolan i år.
Dock var det kul att träffa alla igen. Och det var också kul att koll apå film och mysa med Hanna, Anna och Emma igår. Det var också mysiga oh trevligt att fika och snacak lite med JackieMaja och Emma idag. Nu ska jag gå och dö.

peace out! <3

Förresten fick jag bilderna från Grekland som vi har tagit med engångkameran idag och dom var fett najsiga, bara så ni vet.

Skolångest

Åååh jag har ångest!!! Skolan börjar imrogon och vårt schema suger.. BLÄÄÄÄ Men det är inget att göra åt, bara att köra på...

Idag har jag vart med Maja och vi prommenerade lite på Söder, kollade lite i affärer och så. Sedan mötte vi upp Sabria och Jackie och tog en fika. Det var sjukt jävla roligt att träffa dom och vi pratade så mycket att jag och Maja inte kunde slita oss. Så vi kom lite sent till vårt "lagmöte" med Cristina men det gjorde ingenting för hon var också sen, tur för oss. Jahpp sen var det träning och nu är jag hemma. Najs. Jag är faktistk gansak trött så jag tänkte typ gå och lägga min snart :O Eller iaf kolla åp SATC ett tag. (Jag vet jag är en SATC-nörd)

Peace out!

Tjockis

Jag är fortfarnade i chock efter Usain Bolts uppvisning! Whatever, jag är helt otrött (om man nu kan säga så) men tänkte ändå typ lägga mig och kolla på SATC nu. Jag och Maja ska faktistk upp tidigt imonr, vi har bestämt oss för tat gå upp 11 duktiga som vi är!

Jag har halft ångest för jag har inte gjort någonting idag, jag har suttit vid datan minst hälften av min vakna tid. REsten va tiden har jag typ kollat på TV och ätit. Nej nej jag är ingen tjockis. Men imorgon blir det ändring på det. SOm sagt ska jag upp tidigt och sen får vi se vad jag och Maja hittar på, vi komemr ta världen med storm vad det än blir och sen på kvällen blir det träning.

Och sen dagen efter det blir det skola och det vill jag itne ens tänka på! Usch fy och blä!

Och asså jag är så jävla imponerad så jag måst bara lägga upp det här.(snodde klippet av Maja) Ett plus är att man dessutom får öva lite spanska såhär in för skolstarten...


Usain Bolt du är så jävla cool!

Det här är helt jävla sjukt! Jag trodde det skull bli ett jävla bra lopp men det här överträffar fan allt!!! Helt jävla sjukt ju!

9.58!!!!!!!!!! 9.58!!!!!! Det är inte mänskligt!

Tyson Gay gör ett jävligt bra lopp och persar med 6 hundradelar och springer i mål på 9.71. Det är sjukt jävla bra, men va fan hjälper det när Usain Bolt också finns med iloppet och springer in i mål på 9.58 och dödar sitt gamla världsrekord med 11 hundradelar! Det här är så jävla coolt! Jag är i chock! Jag vet inte vad jag ska säga. DEt är omänskligt! Jag är så jävla glad att jag får uppleva det här, att jag lever just nu! Shit asså jag vet inte vad jag ska säga, det är helt jväla sjukt!

9.58!!!!!!!!



Du är fan coolast i världen!!!

Bolt vs Gay

Nu är duellen nära. Mindre än 1 timme kvar. Jag fattar inte varför jag alltid ska bli så jävla nördig när det gäller sport. Om jag väl sätter mig och tittar på det så är jag fast. Och då menar jag inte bara att jag tittar, jag lever mig in i det! Och jag är fan nervös nu, på riktigt nervös inflr 100 m finalen! Helt sjukt! Alla måste se den!! Min egen analys lyder såhär. Jag trro ändå att Bolt tar hem det tillslut men jag tror inte det blir lätt. Även om det har sett ut som om Bolt är överägsen tro jag att Tyson Gay har mer att ge. Dock är jag inte övertygad omatt de tkommer lbi världsrekord. Visst kommer det bli en riktigt bra tid, det tvivlar jag inte på och ett världsrekord är absolut ingen omöjlighet. Men jag tror ändå inte att det blir världsrekord, men iaf ner mot 9.70-9.75

Okej nu har jag nördat mig tillräckligt för er så nu för jag gå oich nörda mig vid TV:n istället

Peace out

Mobilen tillbaka i min ägo!

Nu har jag fått tillbka ain mobil, kände mig inte hel utan den så det känns bra nu! Det känns som man missar massa, hade jag typ gjort också med typ 10 sms och lite missade samtal, men det är kanske bra att öva på att vara utan mobilen, man vet ju aldrig vad som skulle kunna hända.

Jag tänkte på det, shit vad man är handikappad utan mobil! Det är hemskt, och fatta att för typ 15 år sedan hade dom flesta inte mobil och nu har alla det! Och man är typ beroende.. hmm tiderna förändras.

Nu ska jag nörda mig och kollapå mer friidrott men va fan det är faktistk VM så då får man kolla friidrott hela dagarna och ikväll är det både semi och final i 100m. Vem ser inte fram emot duellen mellan Bolt och Gay? Det får ni nte missa, finalen är 21.35 ikväll!

Vet ni en cool sak förresten, när jag var på ICA idag stötte jag på Mark Levengood. Coolt va? Respekt till mig!

Peace out!


Min rumpa har somnat

Äääh jag är fortfarnde inte trött men nu ger jag upp datan går på toa och sätter på SATC, nån gång måste jag ju somna va fan!

Förresten har jag suttit så länge nu att min rumpa har somnat och jag inte har någon känslel i den... :O hmm

God natt

Jag kan inte sova

Jag kan verkligen inte sova. Jag är inte trött, tror jag i alla fall. Jag känner mig inte trött, bara jävligt seg. Jag tänker för mycket, då kan jag inte sova. Det är så med mig, när jag sak sova måste jag verkligen rensa huvudet från tankar annars kan jag inte somna. DEt är jävligt svårt men jag brkar faktiskt lyckas gansak bra, med hjälpmedel ibland. Men nu är det fan omöjligt. Det blir ju inte bättre av att jag hällde i mig 2 koppar te precis innan jag gick och la mig. Nej, jag hänger nig kvar vid datan ett atg till och om jag inte är trött efter det får jag ta till SATC som alltid är min räddning.

Dumpad och utan mobil

Jag är så jävla sur, irriterad och trött just nu! Jag hade tänkt berätta om dagen hittills och gårdagen men jag pallar fan inte det! Iaf så var jag på The voice ett ag nu och det var väl ok. Men sen skulle jag iaf hämta min mobil som jag hade lagt i Majas ficka ( väldigt onödigt gjort av mig eftersom det hade vart bättre att ta den själv, men gjort är gjort) men jag visste inte vart dom var för dom hade "lämnat oss" när vi försökte komma längre fram i publiken. (Vi trängde oss fram i ett led typ och helt plötsligt hade halva ledet hoppat av och jag som gick typ längst fram märkte inte när dom gjorde det). Så jag lånade Rebeckas mobil och bestämde att träffa dom vid plattan så jag kunde hämta min mobil. Men grejen var bara den att när jag kom dit så var inegn där. Så jag gick runt helt själv utanmobil vid plattan i en halvtimme utan att hitta någin innan jag till slut lackade ur och drog hem. Dessutom var det massa äckliga gubbjävla där! SÅ nu sitte rjag här hemma sur som fan, dumpad och har ont i huvet. Nämde jag att jag är jävligt sur?

Nu tänker jag TV-nörda tills jag ska sova. God natt eller nåt...

Grekland dag 3

Dag 3 - Naxos stad
DAgen började som vanligt, vi gick upp typ vid halv 10-10 käka frukost och drog ner till stranden där vi var typ hela dagen och solade och badade. Käka lunch på rummet vid typ halv 2 och sen tilbaka till stranden för mer schteeek. Dansken var där även idag och vi kunde såklart inte slita ögonen ifrån honom så vi låg där och dreglade på stranden. Vid typ halv 6 gick vi upp till poolen och töntade oss och lekte ett tag innan vi gick till rummet och duschade och gjorde oss i ordning inför kvällen. Vi hade bestämt oss för at tåka in till Naxos stad ikväll och checka läget lite så i tog 8 bussen in.

När vi kom dit gick vi först hamnprommenaden och jag visade Klara lite hur det såg ut sedan gick vi till den Gamla delen som ligger på en höjd bakom nya Naxos stad. Där åt vi på en av restauranerna och det är skitfin utsikt där och även vi som kansek i vanliga fall inte bryr oss supermycket om det var tvugna att vara lite turistiga och ta kort! EFter att vi he ätit så gick vi och kollade i lite affärer och köpte "kompisarmband". Alltså vi köpte likadana läderarmband som var fett snygga :D

Efter det gick åter igen ner mot hamnen där det finns massa barer/caféer och efter ett tag satte vi oss på ett av dem. Vi hade fastnat för dom otroligt goda Strawberry daiquirisarna så vi kunde inte motstå att även i dag ta varsin. Eter det tog vi bussen hem och var hemma ganska tidigt runt typ 1. När vi kom hem satte viss oss på ballen tog några Smirre flummade lite och gick sedan och la oss :D Hur som helst var detta första gånegn vi var i Naxos stad och vi fastnade för den (jag hade i för sig redan gjort det eftersom jag varit där så många gånger tidigare, men Klara gjorde iaf det) och bestämde oss för att åka in dit flera gånger under veckan.


Solnedgången när vi kom in teill Naxos stad.



Internert fuckar just nu så det går inte att ladda upp fler bilder just nu, men jag lägger ut lite fler sen :)

Gäsp

Usch vad jag är slö! Vaknade 20 över 12 och sen dess har jag inte gjort ett skit! Eller jo jag ätit frukost och suttit framför datan och läst bloggar. Kul liv! Whatever, ikväll ska jag iaf träffa Sandra, Ludde, Classe och Jonas. Ska väl bli kul, det var länge sen sist. Jag ör egentligen inte fan av "familjemiddagar" men våra familjer har hängt ihop sen jag föddes och innan det (?) så det känns bara naturligt. Något kul hittar väl säkert SAndra på också så det blir nog najs! :D

Okej snabb sammanfattning av gårdagen kommer nu.
Jag började med att träffa Klara och så gick vi och lämnade in våra engångskameror från Grekland så vi får vårqa bilder snart. SEn åkte jag in till stan och mötte upp Bex, Maja och även Anton. Vi hann inte ses så länge eftersom vi hade träning snart så vi skiljdes åt efter bara typ 40 min. Jag åkte hem till Maja och vi åt och sen drog vi till träningen. SEn var det bara att dra hem och chilla hela kvällen! Fett skönt! Jag behöver mina chilldagar! höhö

Peace out!

JAG VILL TILL GREKLAND NU!!!!!!!!!!

Ååååh palla!!! Jag flagnar så jävla mycket! Allt bara ramlar bort! Jag vill tillbaka till Grekland nu nu nu nu!!!!!

Jag pallar inte

Jag är trött. Jag har träningsvärk. Jag dör. Det tar 1000 år att ladda upp bilder på facebook. Jag borde röra mig istället för att sitta i mitt rum hela dagen. Jag flagnar. Mina ögon rinner. Det kliar innanför Klaras tröja. En viss person är jobbig. Jag pallar inte! Den här dagen kommer bli jobbig. Fast jag tror Emma & Klara kommer göra den bra på något jäva sätt. Annars tar vi till våran drog SATC och B&J som alltid gör en på bra humör.

Bajs out! <3

Grekland dag 2

Jag dör av träningsvärk! och det kommer vara ännu värre imorgon och då kommer jag dö på riktigt!! Jag kommer aldrig komma upp ur sängen. Jag orkar inte. Fast träna är ändå bra. Jag tänkte lägga upp massa  videos fårn Grekland och köra "historien om Dansken" men jag måste ladda upp videorns på youtbe först. Så jag kör Grekland dag 2 istället.

Peace out! <3

Dag 2 - Första stranddagen
Japp, nu hade vi landat och ställde väckarklockan på 9 för att gå upp och hinna sola hela dagen! Dock hade vi lite problem med att komma upp så vi var väl uppe runt 9.45 skulle jag tro. Sen gick vi och köpte frukost, smorde in oss och gjorde allt man gör en morgon innan man ska till stranden. Sedan drog vi till stranden och låg där och schtekte till typ 5 då vi drog en snabbis till poolen innan vi drog in och duschade och gjorde oss i ordning för kvällen och drack lite Smirre.
Vi bestämde oss för att ta en till chillkväll och gick ut och åt på en restaurang i Agios Prokopios där vi bodde. Efter det gick vi bort till strandbarerna i Agia Anna (som ligger precis bredvid) som vi hade spanat in dagen innan. Så vi satte oss och tog varson Strawberry Daiquiri (som vi innan vi åkte till Grekland hade bestämt oss för att dricka där). Det var fett jävla gott!

Vi bestämde oss sedan för att at en till drink och dela på. Vi visste inte vad vi skulle ta och det fanns skitmånga att välja på så till slut sa jag "Tequila sunrise känner jag igen, det tar vi!". Detvar ingen smart idé för den var ite speciellt god och ganska stark så det ka hända att vi gjorde bort oss lite, men vem bryr sig! :D Man lever bara en gågn så man måste ju testa för fan! :D Sen begav vi oss hemåt (tog dock lite längre tid än vad det brukar ta att gå den ca 10 min långa prommenaden) och sov!

Några av de typ 100 bilderna vi tog den dagen!

På rummet innan middagen.


In the room


Även denna på rummet. Emma+ Klara+Smirre= eeeh... bilderna säger väl allt?


På restaurangen


Klara aka Paow på restaurangen


På väg till Agia Anna och baren


Våra najsiga Strawberry daiquiris


På baren

På baren - och som ni ser hade vi inte börjat dricka så vi är så här normalt bara! :D
Som sagt, man lever bara en gång så då kan man lika gärna leva livet for real!

Träningsvärk på g

Woho måste vara nytt rekord typ, 3 uppdateringar på 1 dag! :D

Jahpp nu har jag tränat för första gången på hela sommaren typ. Jag trodde jag skulle dö och det gjorde jag typ också men verkligen inte så mycket som jag trodde jag skulle göra. Så jag var fett jävla bra! Fast jag har redan fått träningsvärk fatta då hur jag kommer känna mig imorron, jag kommer inte kunna gå ! Men det är smällar man får ta! Hur som helst var jag innan träningen helt otaggad på basket men nu fick jag faktiskt upp suget lite och det känns fett najsigt! Så imorogn blir det träning igen!

Efter träningan mött ajag och Maja upp Lisa och vi drog till Donken (my 2:nd home) och käkade. Efter det drog vi till Långholmen och badade och träffade även Isak, Mario, Samuel, Robira och Jackie. Fast det var bara jag, Lisa, Maja och Isak som badade. Sen drog vi till Donken igen och sen begav vi oss hemåt. Ingen speciell dag men ändå väldigt trevligt! :D

Nu ska jag sova för jag är helt död, antagligen för att min kropp fick en chock när jag rörde på mig.

God natt! <3

Grekland dag 1

Jag tänker göra såhär att jag skrier ett inlägg för varje dag i Grekland och vissa händelser får ett eget inlägg. SMart va? Då kommer jag få med allt viktigt utan att det blir superduper långa inlägg! :D

Dag 1 - Resan
Jag var tvungen att gå upp vid 5 på morgonen eftersom vi skulle hämta upp Klara halv 6. Flyget gick 8.40 på morgonen och man skulle vara där 2-2,5 timmar innan så det var inget att göra åt. Hur som helst pallrade jag mig upp sängen efter 2 timmars sömn och klädde på mig och käkade lite frukost. Sen bar det va mot Arlanda med stopp för att hämta upp Klara först. Väl på Arlande checkade vi in och var på väg till säkerhetskontrollen då jag får syn på Kalle som är på väg till USA! Så vi hälsade och sen gick jag och Klara in genom säkerhetskontrollen. Sen fick vi vänta ca 2 timmar innan planet skulle gå så vi tog en fika och satt och prata massor. När vi sitter där får jag plötsligt syn på Kim som också ska till Usa så jag gick och pratade lite med henne! Fett coolt va! Träffa 2 st man känner på Arlanda! haha. Sen var det åka flygplan i ca 4 timmar.

När vi landade på Santorini fick vi våra väskor nästan först (!)och hopppade sedan på en buss som tog oss ner till hamnen. Där hoppade vi på en båt som tog oss till Naxos. Båtresan tog ca 3 timmar och vi passde på att sola lite. Dock blåste det ganska mycket och båten gungade så mycket att det kändes som man skulle ramla av men det gick bra. När vi kom fram till Naxos fick vi åka buss tll hotellet. När vi kom dit packade vi snabbt upp och sprang sedan dirket och köpte smirre! Sedan gick vi ut och åt en god middag och återvände sedan till ballkongen för en myskväll med smirre, kort och musik! Det var en mycket trevligt första dag även om resan tog en del på krafterna! :D

Japp , det var våran första dag och jag vet att inlägget blev väldigt tråkigt mend et kommer roligare sen jag lovar! :D

Puss puss på er! <3


På flygplatsen


Biljetten!


Santorini!


På båten


På ballkongen!

Första dagen i Sverige

Igår var första dagen hemma fårn Grekland så jag var såklart tvingen och träffa Maja! Så vi möttes upp gick en prommenad och bara pratade. Helt underbart! Sen drog vi ihop lite folk, först var vi - jag, maja, lisa, lagis och jackie (som äntligen har kommit hem fårn USA!) - vi satt vid kajen vid gamla stan och snackade massa. Supertrevligt och kul att träff alla igen! Sen drog vi till Långholmen och träffade Samuel, Max, Isak, Mario och Robert som jag bara sa hej till för sen hände det grejer.

Jag och maja skulle dra och kissa då någon ropar på mig. Det visar sig vara Jamie och Alicia såp jag går och pratar med dom. Sen stöter vi även på några andra från klassen och börjar prata med dom. Jag fastnade hekt enkelt där ch när jag tänkte återvände till mina kära vänner så hade dom dragit.(vilket absolut var okej och jag är absolut inte arg om det var så det lät för det är absolut inte så jag menar utan det är jag spom ska säga förlåt för "dissen"). Så det slutade med att jag hängde runt med lite människor från klassen och några andra vilket var trevligt. Hur som helst vill jag säga FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för att jag typ dissdae er andra!!!!!!!!!! Jag ska gottgöra er, jag lovar!!!!!!!

Ni som undrar vad som hände i Grekland får vänta lite till. Jag ska snart skriva ett inlägg för jag har faktiskt laddat in bilderna nu!

Puss puss <3


Hemma från Grekland!

Nu är jag hemma igenn efter en underbar vecka i Grekland med Klara! VI hade sjukt jävla kul! Det kommer bli ett jävla långt inlägg om jag ska berätta om allt som hände där nere så jag kör en kort sammanfattning nu och sen kör jag lite fler inlägg sen om olika händelser. Men - Det mesta som hände i Grekland stys in Grekland! Haha.

Jo, vi har varit på stranden typ varje dag och stekt! På kvällarna har vi varierat med att antingen stanna kvar där vi bodde (en "strandby" med en del restaurangen och barer) och att åka in till Naxos stad. Vi avslutade också många kvällar med musik, kort och smirre på ballkongen.

Så, där har ni den superkorta sammanfattningen och det låter som om vi hade astråkigt men det hade vi verkligen inte!! Men jag måste göra händelserna rättvisa och skriva långt om dom och därför gör jag såhär. Dessutom har jag inte laddat in bilderna på datan än. Men vi hade det iaf grymt jävla bra och jag längtar redan tillbaka!! Nästa år blir det Grekland igen, SPIKAT! XD

Nu vet ni i alla fall att jag lever.
Puss och hej leverpastej! <3

Hejdå Sverige!

Det här är antagligen det sista ni hör från mig på 1 vecka. Om jag inte hittar något billigt internetcafé att smita in på. Nu är det typ 4 ½ timme tills jag ska gå upp. Jag börjar faktiskt bli lite nervös nu. Men lite nervös ska man va.

Tänk er, nu drar vi verkligen! Shit jag kan typ inte fatta det!!! Nu är jag iaf färdigpackad och tänkte lägga mig så jag iaf får någon sömn inatt. Men i får ha det så bra här i Sverige!

Puss Puss<3


Watch out Greece 'cause here we come!!!!! :D


Grannarna kan komma att bli trötta på vårat eviga musikpumpande! Men wtf, man lever bara en gång! :D

Mest spelade låten på Poddie när vi kommer hem?

RSS 2.0