Helg mitt i veckan

Tjohoo!!
Nu har jag varit ledig i två hea dagar och det var riktigt skönt! Blev som en helg mitt i veckan så den här veckan får jag två helger! Riktigt lyxigt ju!

Igår så mötte jag upp Anna, Hanna, Emma, Jessica och Amanda och vi gick på bio. The ugly truth såg vi. De var faktistk bra tycker jag, även fast den var förutsägbar. Senare så blev det lunch på Il piato och sen kolla lite på stan. Mycket mycket trevligt!

Efter det mötte jag upp Jackie, Maja och Samuel, Max tittade även förbi en snabbis. Men han och Samuel lämnade oss ganska snabbt. Så i tjejer drog hem till ming och sedan bestämde vi oss för att sova över hos Jackie. SÅ vi drog dit käkade, kollade på fil och snackade en massa. Sådana kvällar är helt underbara!

Idag har jag varit på stan helad agen och shoppat massor, eller i alla fall, två par skor (basket och höstskor) och en jacka och massa småsaker. Sedan framåt kvällen hade vi våran vanliga Emma- Jackie-Maja-Rebeckafika. Det var som vanligt väldigt trevligt. Jag har även hunnit med en joggingtur.

Detta var ett mycket tråkigt inlägg men nu vet ni i alla fall vad jag har gjort, vad nu det är bra för.

Peeeeace

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Inte min dag idag, nej nej... Men nu är jag i alla fall ledig i två dagar, najs! Dom dagarna ska utnyttjas väl.
Imorgon ska jag först på bio med några från klassen och sen på kvällen måste jag åka ut till Täby och kolla på när laget spelar mtch, suck. Om jag ska vara helt ärlig skulle jag hellre använda den tiden till annat. Men jag kommer ju inte hem så sent och jag är ändå ledig dagen efter så jag får se om jag hittar på något sen efter.

Nu blir det SATC och sen sova

pussssssss

Tjo faderittan lambo!

Igår hade vi lagreuinion med gamla laget. Det var ritkigt trevligt, med först cybertown och sedan pizza och prat. Väldigt kul att träffa alla igen och få en liten update :)

Idag var det match, första för säsongen. Det var u18-match mot Bollstanäs och vi vann med 19p så det är väl bra! :D Dock var det väldigt tidig match så jag kan säga tt jag är rätt så död nu så nu blir det att chill ahela kvällen.

Jag har också hunnit med en promenad med Klara. Som vanligt var det väldigt skönt och trevligt att bara gå och prata. Har faktiskt lite bilder därifrån som jag ska lägga in sen.


Dagens låt:

Nåt för dom som väntar

I ditt bröst,
finns en kuslig maskin
Den har en röst
och slukar dyrbar bensin

Den porducerar hopp
och kastrerar drömmar ibland
När den säger stopp
så känner du just ingenting

Vi som krossas
krossar och går på
små späda barn
med hjärtan som elefanter

Gud, finn nåt nytt
som gör det lätt att hålla ut
nåt för dom som väntar,
dom som orkar vänta
mer

Gud, finn nåt nytt
som gör det lätt att hålla ut
nåt för dom som väntar,
dom som orkar vänta
mer

Mitt hjärtas röst,
kan nog va ostämd ibland
Instängd i ett bröst
en ambassad som saknar sitt land


Men för blommor hjärtan ängar
makalösa stränder
För ensamrätten rätt i
Christer Sjögrens händer

Och vi som krossas
krossar och går på
små späda barn
med hjärtan som elefanter

Gud, finn nåt nytt
som gör det lätt att hålla ut
nåt för dom som väntar,
dom som orkar vänta
mer

Gud, finn nåt nytt
som gör det lätt att hålla ut
nåt för dom som väntar,
dom som orkar vänta
mer


...

Idag har verkligen vart en dag då inget speciellt har hänt. Rätt tråkigt faktistk men sååå typiskt hösten. Allt bara är, inget händer. Det fattas bara saker hela tiden. That's how it is. Nu ska jag sova för jag har faktistk tänkt mig att det ska gå hyfsat bra för mig på spanskaprovet imorogon och då behöver jag min sömn.


Enough is enough

Tänkte bara förvarna att om jag inom en snar framtid försvinner ut från mig själv och blir en vandrande zombie som ser döende ut och blir okontaktbar på några dagr och då sitter inlåst på mitt rum som behöver ni inte oroa er. Det är bara jag som inte orkar mer och tar ett break. Jag brde vara back on track igen någon gång till våren.

Hoppas ni får en bra höst och vinter!
Peace

No one

Idag har jag vart i skolan coolt. Jag har också spelat golf, jag vet nu att jag inte är bra på golf. Vi hade också skolfoto, jag blev säkert fulast av alla. Efter var det Emma-Jackie-Maja-Rebecka-fika. Vi hade som vanligt väldigt trevligt. När jag kom hem joggade jag. Det var riktigt jävla skönt . Jag ska börja jogga oftare. Sen tog jag och Klara en kvällsprommenad och snacka ut som vanligt. Skönt och behövligt.

Nu är jag arg och kan inte sova.

Hej jag är klantig!

Hallååååååå i stugan!

Jahapp idag efter träningen så sulel vi jogga och jag som egentligen behövde plugga ihjäl mig till matteprovet imrogon tog int emed mig jogginggrejer eftersom jag var tvungen att dra hem. Min tanke var att jogga imrogon istället ellet något men tydligen så funkade inte det bra eftersom vi nu tydligen ska jogga 4 (!) gr i veckan utöver våra vanliga träningar. Så när jag kom hem så gick jag ut och joggade.

Allt gick bra och jag hade väl varit ute i ca 20 min och var på väg hemåt. Jag sprang på en stig/grusväg i skogen och helt plötsligt så fäller jag mig själv!!!! Så jag ramlar och glider fram på stigen och skrapar upp händer/knä och höft. Och dessutom går det hål på mina älskade löpar-tights! Både på knät och höften gick det hål. (inte så stora men ändå)

Min första tanke när jag ramlat var "oh nej shit nu skämmer jag ut mig igen!" men sen kom jag på att jag var på en skogsväg och att det inte var några människor där som tur var. För jag hade inte mött någon på hela vägen och jag hade ändå sprungit dä ett tag. Men självklart så kommer det en tjej joggandes exakt när jag ligger där på marken helt sandig men armarna och benen spretande och ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Så jag jag ler lite mot henne och får fram ett "hehe".

Sen kommer jag på att jag kanske inte ska ligga kvar där så jag reser mig upp och joggar hem helt sandig med hål i byxorna och förnedrad. Så lyckad blev den joggingturen. Men jag har fan joggat iaf!



PEEEEEEEEAAAAAAAAAACCCCCCEEEEEE

Under en klätterställning i regnet

Shue bre vad händele?

Nej men u är jag hemma igen och det känns skönt. Är rätt så trött efter helgen i Eskilstuna. Vi vann alla matcher och är vidare, wiihoo!!! Idag gjorde jag välrdens typ mysigaste sak. Jag träffade Klara på kvällen när det var mörkt och vi bara pratade lite. Och sen började det regna så vi satte oss under en rutchkana/klätterställning för att at skydd från regnet. Och där satt vi i mörkret och pratade och lyssnade på samma låtar om och om igen samtidigt som regnet öste ner runt om oss. Det var så underbart mysigt/skönt/härligt/behövligt och bara bäst!

Nu blir det SATC och sen sova

PEEEEEEAAAAAAACCCCCCEEEEEE

Fä dör, fränder dö?

Jag är typ sjuk, elelr jag vet inte. Jag är så slut i min kropp att jag måste vara det. Jag orkar inte ens ta ett steg. Usch jag orkar inte! Och sen är det den där svenskagrejen. Jag fattar vad jag ska göra men vaddå symboliserar en medeltida text? Jag hittar ingenting som ymboliserar att texten är medeltida. Har jag lyckats ta någon konstig text eller? Åååh fet jobbigt. Men jag kan ju iaf försöka typ... fast jag inte orkar.

Peeeeaaacee

Hösten är jobbigt dåligt sämst och blääää!!!!!

Usch usch blä blä vilken dåligt dag! Vet inte om något gick bra idag faktiskt. Jag hatar sådana här dagar. Den är den dä jävla höstens fel!! Ååååh jag hatar hösten. Jag måste ju skylla mina humörsvängningar på något.

Hösten är här = depression

Usch vad jag är gring just nu. Jag är bara allmänt sur och irriterad. Bläää!!! Jävla matte skit! Allt går ju bara dåligt. Är dessutom sjukt otaggad på basket just nu. Ååååh varför kan inte den där taggen bara komma? Man får alltid svackor men jag brukar komma ur dom ganska snabbt, men inte nu. Åååh palla detta. Nej nej nej.

Och Klara har fått sin höstförkylning så nu är hösten verkligen här. usch usch usch nej nej nej. Och med höstenn kommer väl den vanliga höstdeprissionen. Palla. Jag som typ inte kommit ur den förra. Palla ännnu mindre. Och nu blir jag typ halvt deprimerad bara för att jag tror att jag snart kommer bli deprimerad. Hur smart är det? Men åååhhh väldigt mycket opallning på det!

 Men bara för att allt är lite sugit juts nu så tillät jag mig själv att shoppa massa gosiga höstkoftor och lite annnat som är bra att ha inför hösten och vintern. Jag kör stenhårt på stickat! :D

Peeeeeeeeeeeaaaaaaaacceeee

VGY- Kärrtorp

Halloj! :)
Idag var det fotbollsmatchen mellan Vrmdö och Kärrtorp. Vi förlorade. Kansek lite oförtjänt. Vi vann lärarmatchen men förlorade både kill och tjejmatchen. Killmatchen var det inget snack om , Kärrtorp var sååå mycket bättre och att Värmdö ens gjorde mål var väldigt bra gjot av dom (3-1) blev resultatet. Men tjejmatchen (det blev 1-0 till KGY) skulle vi a vunnit. Våra tjejer var bättre men dom gjorde inget mål så så är det. Men det var väldigt kul i alla fall :D


Taggade inför matchen!

Home sweet home!

Helluu!!! :D

Nu har jag kommit hem frn Västerås och det känns ganska skönt faktiskt, även om det var väldans roligt där!
Jag fick gå upp 06.20 i lördags morse för att at tåget till Västerås. Sen har jag varit där i två dagar och kört på Sleep, eat & basketball. Och jag menar det verkligen, vi hade ingen tid över till att göra något annat än att träna, men det var najs :D

Hoppas ni har haft en cool helg här hemma i Estocolmo :D

hoho hihi /emmacool


Väserås i helgen

Halloj people!
Idag träffade jag Klara för första gången sen hon kom hem. Vi hade det mycket kuligt och var lite busiga. H3h3. vi hade kul! Buhuhu jag kommer sakna henne denna helg.

Imorgon ska jag åka till Västerås på träningsläger, och då menar jag verkligen träningsläger. Typ 3 pass om dagen. Det är najs. Samling imorgon 07.30 i T-centralen, yeay det blir mycket sömn för mig!

Jag har tråkigt nu så jag sitter och pumpar Håkan. Men bara för att ni inte ska ha tråkigt så tänker jag lägga in massa videos från Grekland som ni kan kolla på om ni vill.

Peace <3






CENSUR







hihi höhö h3h3

yo, waaaaaazz uuuuuuuuuuup?

Min dag har sett ut som föjande.
1.Skola
2. Träna
3. Hem

Såååå intessant dag. Jag är just nu döende. Jag är trött har ont i huvudet och är allmänt sur. Jippie! Jiddra inte med mig nu för då faaaaaaaaaaaan assååååwwwwwwww!!!!!!!!!!

Jag har också lyckats lura klara idag, det var najs. Jag är bäst!!!

Peace love n' vodka! <3

BAJS <3 BAJSET

TÄNKER DU SAMMA SOM JAG BAJS?
JAG TROR DET BAJSET.
DETÄR BAJSA-TIME
 

Vi har fett bra humor och är fortfarande kvar i kiss-och-bajsåldern. Det är coolt!
 / Bajs och Bajset


Insparksfest

Yao yao yao! I'm back!

Igår var det insparsfest för dom nya ettorna och eftersom jag är fadder så får jag vara med! :D
Och eftersom jag älskar utklädningar så var jag bara tvungen att ha en seriös utklädnad. Så jag och Anna satsar stenhårt! Det var djungerltema och vi hade först svårt att komma på vad vi skulle vara för något men tillslut bestämde vi oss fär att vara urinvånare. Så vi målade hela kroppen med  brun vattenfärg (eftersom djungels urinnvånare inte är vita) sedan målar vi lite målningar i ansikter (sträck och prickar) och sätter på oss gamla lakan som kläder. Håret hade jag i en slarvig knut med pinnar och löv i. Vi var riktigt snygga! :D Och det var ritkigt kul, det var lite segt i början men som kom det igång :D

Idag kom även min käraste bajskorv hem och jag har mycket att diskkutera med henne så vi ska träffas snarast möjligt :D

Peace love and understanding! <3

Juste! Eftersom jag är inne i en Håkan-period nu efter i fredags så har jag hittat massa nya Håkan-låtan som är grymma! Därför tänkte jag tipsa er om några int eså kände Håkan-låtar som faktistk är riktigt grymma. Två av mina favoriter bland mina nyhittade låtar är dessa. Enjoy!


Håkan Hellström - Här kommer lyckan för hundar som oss


Håkan Hellström - Förhoppningar och regnbågar

Oh fuck nej cp helvete nej nej nej!

 

BAJSET!!

Ååååh asså jag ko just på att jag saknar min bajskorv! Jag läste igenom våran mycket seriösa konversation på fejjan! Och asså nej, det är tomt att inte ha någon att ringa till och bara säga jättekonstiga och dumma saker!!! ÅÅååh asså nej men åååhhh jag kommer typ inte överleva tills på torsdag!!!!! Och dessutom, sorry kid, jag är i Västerås den helgen när du precis har kommit hem så vi kan inte ha något fira-att-du-är-hemma-krök!!!

KOM HEM NU BAJSET!


Luncha är världens bästa uppfinning för det blir alltid trevligt och man hinner alltid prata om supermycket!

Hallåååå!!
Nu är jag hemma efter en kort skoldag. Börja 9.50 och sen två lektioner. Men jag drig inte hm efter det utan Jag, Emma, Hanna och Jessica gick och lunchade på Kvarnen där vi blev fast i 2 timmar. Det var hur trevligt som helst :D

Jag hade egentligen tänkt plugga nu men eftersom jag har koncentrationssvårigheter så blir det nog inget av det. Åååh vad dålig jag är! Men det blir i alla fall träning ikväll och det känna gansak najs. Men innan det blir det te och SATC, som vanligt :)

Peace love and understanding!

Böghög!

Halloj!
Jag är fortfarande halvt inne i min Håkan-hysteri och har lyssnat massor på honom idag. Jag visste att han var alldes underbart grym redan innan i fredagsmen efter det kan jag verkligen inte släppa taget med om min ipod!

I alla fall så började dagen tråkigt och jag gjorde itn emycket alls. Men sedan så mötte jag upp Maja i Slussen och vi gick en prommenad. Jag hade mina klackar på mig eftersom jag har bestämt mig för att lära mig gå ordentligt i klackar så det blev bra övning :)
Efter ett atg kom Rebecka och Elina in och vi köpte Ben n' Jerry soch tjockade i oss. Efter ett tag landade vi i Björns trädgård och fotade lite till Rbeckas fotoprojekt. Hon skulle ta en bild som passade tilll meningen "Och alla trodde vi var galna". Det var riktigt kul men vi tyckte vi behövde lite föer folk s vi gick fram och frågade 3 killar som spelade basket där om dom inte kunde ställa upp på en bild där vi alla låg i en böghög på marken. Dom ville först inet så vi dealade med dom och utmanade dom på en basketmatch. Omv i vann skulle dom ställa upp på bilden. Och självkart vann vi och efter lite om och men fick vi iaf några bilder :D¨

Sen var det dags att åka hem och nu sitter jag här :)

Peace <3

Wiihoo nu har jag snott bilderna från Rebecka så här kommer några. Enjoy! :D


Ingenting är ingenting

Idag har jag gjo absolut ingenting! Och det har varit så jävla skönt, verkligen. Jag har bara legat i sängen och kollat SATC och knarkat Håkan. Man behöver verkligen sådana här dagar ibland. Men imorn blir det nya tag, då ska jag nog försöka hitta på något i alla fall.

Peace out <3


HÅKAN! <3

Jag kan fortfarnde inte släppa hur jävla underbart Håkan var! Håkan är ju Håkan så det är alltid underbart men den här gången var det verkligen UNDERBART! Jättretrevligt sällsakp även  om vi delade upp oss pga av Lisa tappade sin sko. Jag Jackie och Lagis blev nog lite hatade där vi stog och vrålade alla låtar men det skiter jag  för det var fan Håkan!!! Det blev både svett, skrik, tårar och hesa röster.Jag säger bara en sak!!! HÅKAN DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST!!!!!!

Samma sak nästa år igen och då ska jag verkligen kunna ALLA låtar!!! Jag hålle rjust nu på att kompletera mig samling Håkan-låtar och laddar ner de låtar som jag inte hdae. Ni som inte var där, ni missade något!!

Peace out! <3




 Låtlista från igår:
Tro och tvivel
Ramlar
Dom kommer kliva på dig igen
Kär i en ängel
Gårdakvarnar och skit
Jag har varit i alla städer
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar dig
Sång i en buss på villovägar 2007
Mitt gullbergs kaj paradis
Klubbland
Hurricane Gilbert
Känn ingen sorg för mig Göteborg
En midsommarnattsdröm
Kärlek är ett berv skickat tuser gånger
För sent för Edelweiss
För en lång lång tid
Kom igen Lena!
Bara dårar rusar in
Nu kan du få mig så lätt


HÅKAN HELLSTRÖM I MITT HJÄRTA!

Håkan var så jävla grymt!! Så jävla fucking otroligt grymt!! Jag vet inte vad jag ska säga, det var helt jävla underbart!!! Jag dör, jag är i extas!!!


Oh no

Min bajskorv är i Tysklnad och jag saknar henne redan! 1 vecka ska hon vara där ocgh hon pkte idag, hur ska jag klara mig?!

Annars har jag int emycket att säga. Det känns nite så bra just nu, jag vet iten riktigt vad jag ska göra.

Hoppas alla i världen mår bra och vi jobbar för fred.


Peace <3

Bästa dagen på länge!

Skolan var najs idag faktistk, även fast vi hade en sjukt lång dag 8.30-17 så gick det faktistk fort. Efter skolan drog jag och fikade med Maja, Jackie och Bildrebekka :D Det var verkligen sjukt trevligt och vi satt där i 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! Vi måste verklign göra omdet snart, för de var så sjukt jävla najs och skönt att bara part aoch tiden bara flög fram!

Jag har nu 3 viktiga meddelanden att framföra!

• Idag är det 1 månaden sen jag träffade Dansken!!!!
• I övermorgon är det Håkan!!!!  Längtar så jag dör!!!!
• Imorgon åker klara till Tyskland och ja kommer sakna min bajskorv som fan!!!!


Peace out!


Bra filmer på g!

Yihooo!!!!
Nu har inspelningen av den andra Sex and the city filmen börjat! :D Hoppas den blir lika bra som den förra och som avsnitten! Själv föredrar jag avsnitten före filmen, men filmen är även den grym! Så det är bara att hoppas på att 2:an blir minst lika bra! :D

Dessutom är det snart prämier för "Flickan som lekte med elden". DEn måste måste måste jag se! Första filmen var helt grym, men denna gång har jag läst boken inn ajag ser filmen, får se omdet gör någon skillnad då :D

Peace out!


HÅKKKKKKKAAAAAAAAAAAN PÅ FREDAG!!! :D :D :D :D


Hej Gud

Hej världen, men framför allt Gud!
Jag har en hälsning till dig från mig och Klara. Hade du kul åt oss idag? Jo, jag förstår det.
Men nu är det såhär att vi orkar inte vara med i den komedi längre. Vi förstår att du har haft väldigt roligt och oss och fått många långa skrattanfall, men vi orkar faktistk inte längre. Vi skulle vilja att vi fick byta film. En underbar kärleksfilm vore bra. Kan du fixa det? För om du inte gör det som kommer fan vi göra det ändå, fast antagligen på ett sämre och mer brutalt sätt så nu får du fan ta och fixa det här du har ställt till med!!!!

Tack på förhand!


RSS 2.0