BYE BYE SWEDEN, HELLO EGYPT!!

Wohooo nu drar jag! Kl 5 på morgonen i natt står det en taxi utanför min dörr och resan till Egypten början. Fan vad najs det kommer bli att få lämna Sverige, men jag kommer sakna all aunderbara människor! Sköt om er nu, hörs om en vecka! PUSSAR


Klara är en rolig tjej!

Hahaha åååh Klara är så rolig! Hon har lyckats stänga dörren på sin älskade katts huvud!  För er som inte vet så älskar Klara verkligen sin katt och behandlar henne som om det vore den mest betydesefulla saken i världen och nu klämde hon huvudet i dörren! Hahah, Klara är orolig för att katten ska få spräckt skallben, jag bara skrattar.
(Jag vet jag vet jag är okänslig men det här gjorde min kväll alltså haha!)


Close your eyes, sometimes it helps

Åh vad glad jag blev när jag kom hm idag och en ensam liten Vecko Revyn låg där och väntade på mig. Jag hade helt glömt bort att jag vid ett tillfälle sett att man kunde få en gratis Vecko Reyn och man fyllde i en grej på internet så självklart gjorde jag det. Så där låg den och väntade på mig, precis vad jag behöve. En kopp te och lite skvaller (även om VR inte dirket är min favorti tidning men ändå) i soffan är en perfekt eftermiddag!

Jag hade nästan glömt bort det för att tiden har gått så snabbt, men jag åker till Egypten i övermorgon! Hur najs är inte det? Lämna kalla dumma snöiga Sverige för värme och sol! Aaaah vad jag bara vill åka nu!



GRATTIS MAJA!!!!! :D <3

Idag fyller min älskade Maja hela 18 år!!! Stora tjejen! Därför tillängnas ett helt inlägg till henne!
GRATTIS TJEJEN, DU ÄR BÄST! :D




För att fira henne kommer här någr never before seen (och några before seen också, men ändå) pictures, Enjoy! :D







Fotogenisk tjej!

Hej alla coola coolingar!
Jag sitter just nu hemma hos Maja eftersom att SL fuckar och jag inte kan komma hem utan att det tar flera timmar. Men den här lösningen var ju mycket roligare och bättre! :D
Vidare så måste jag bara säga att jag blir otroligt snygg på kort - i alla lägen! Jag tror jag ska bli modell faktiskt, nya karriären att satsa på! :D
PEACE OUT

I never had someone that knows me like you do, the way you do!

Åååh det finns inget som gör mig så glad som när någon lyckas få fram vad man verkligen verkligen vill! Det är helt sjukt! Det hände mig just och jag gråter av lycka!

Här sitter jag hemma, har tråkigt och borde plugga men gör det inte, och sen säger Klara "Kom till mig ikväll så kollar vi på Wallander" och jag bara kände hur rätt det var! Hur det bara kändes i hela kroppen att det är helt perfekt och exakt vad jag vill göra! Jag visste det inte ens själv, men hon visste det! Det är det finaste och bästa som finns när sånt händer! Åååh och hon lyckas alltid göra det. Jag är så glad så glad så glad så glad just nu!!








Damn you so sexy biatch!

Fest heeela helgen!!!! Wohohoho!!! Trevlig helg, trevligt folk, trevligt allt! :D
Idag ska jag ta det lugnt och kolla OS hela dagen lång, det blir näääjs! Nu sitter jag och maja här och vi har sovit hela natten med TV:n på, man kan ju inte missa något av OS, det är viktiga grejer! Massa snögga bilder från helgen också, kanske att ni får ett smakprov!
PUSSAR


Nobody said it was easy, no one ever said it will be so hard

Idag har jag pumpat på gymmet i 1 och en halv timma så jag hoppas fan att det ger resultat nu!
Annars så borde jag verkligen plugga eftersom någon tydligen försöker döda mig genom utmattnig och stress över för mycket plugg.  Ändå sitter jag här och hänger framför datan och vet att jag inte kommer göra ett skit... fan också, dåligt av mig. En semla har det i alla fall blivit idag på självaste semel-dagen, najs!


Sometimes life isn't easy...


Hey you, superhuman!

Åh vad jag är seg! Sov hur länge som helst och har bara tillbringat dagn framför TV:n och kollar på repriser fårn OS. Helt underbart! Verkligen vad jag kände öf roch behövde. Jag tänker inte göra något alls idag, jag tänker bara sitta hemma och ta det lugnt och kanske till och med plugga lite. Fan vad skönt!

I kissed a girl and I liked it

Najs helg hittills!! Trevligt värrei fredags då jag var på 20- års "fest". Fest kan man verkigen inte kalla det men det så supertrevligt verkligen och jag hade sjukt kul! Tack alla som gjorde min kväll så rolig! :D

Eftersom jag hade match idag på morgonen så körde jag och Klara på de underbara BAKIS-tabletterna när vi kom hem. Te, Gorby och bakistabletter är det perfekta näringsintaget kl halv 4 på morgonen efter en trevlig kväll! Funkade skitbra och jag har mått hur bra osm helst idag. Macthen vann vi också med 23-69, dock var det väldigt dåligt motstånd.

Imorgon ska jag plugga *suck* tråkigt men nödvändigt...
Bilder komemr senare när jag har fått odm.
PEACE

I was a dancer all along, dance, dance,dance. Words can never make up for what you do

Hello people!
Jag har varit på min första "danslektion" någonsin! Eller det var ju inte direkt en danslektion utan ett danspass på Friskis och Svettis, men ändå. Jag som är uruselt sämst på att dansa, dels för att min balans = 0 och dessutom är min taktkänsla och koordination obefintlig. Trots detta lyckades jag ganska bra. Jag lyckades hänga med på typ hälften av spelan och bara två ytterst få olyckor med trampande på en tjejs fot och en accidentaly boop-touch, annars gick det falwless! Men man kan ju inte vänta isg annat när först låten på passet är "We're all in this together" från High School Musical, dessutom körde dom dansen från filmen också!!! Och nästa låt är Mamma Mia, jag blev så lycklig när jag hörde det! Dance, dance,dance...

Det var så sjukt jävla roligt att jag tror att jag ska köpa Friskis- kort och träna där 1-2 gr i veckan utöver basketen, kommer bli helnajs!

PEACE

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Åååh Dumma National Demokraterna var i våran skola idag... Jag tänker inte ens säga något mer om det för dom är så jävla idiotiska och dumma ihuvudet och jag blev så arg att jag skakade i hela kroppen! Man vill ju bara skjuta dom!
http://svt.se/2.33538/1.1881812/brak_vid_nationaldemokraternas_besok

Jahapp, museer hela dagen idag i skoan. Supernajs och trevligt! Gym efter - Jag kommer bli biff!
Sedan så blev jag just påmind om att det faktiskt är alla hjärtans dag på Söndag. Jahapp, singel ännu en alla hjärtans dag... Men men, jag får väl överleva. Men jag behöver faktistk inte få det upptryckt i ansiktet av dumma blogg.se! Här tänkte jag vara duktig och skriva ett fint blogginlägg så jag loggar in på blogg.se och vad ser jag då där. Jo en fet jävla artikel/inlägg med rubriken: Singel på alla hjärtans dag?
Jahpp, se där ja! Påmind fårn alla håll och kanter, nej tack, det räcker med att jag påminner mig själv...

PEACE OUT


dööööö


Jag vill också vara snygg!

Åååh jag blir verkligen typ irriterad, eller kanske mera avundsjuk på att ALLA MÄNNISKOR SKA VARA SÅ JÄVLA SNYGGA! Gud, jag mår dåligt av att se på det. Men sen så kom jag på, att det är inte dom som är snygga, dom är bara snygga för att dom har en bra kamera. Om man har en bra kamera kommer man bli snygg på kortet. Så därför  tänker jag ragga upp någon som har en proffsig kamera som kan ta bilder  på mig där jag blir snygg! Kommer bli asnajs! Någon frivillig? (a)

Såhär blir bilderna med en dålig kamera....



Men när bilderna tas med en proffskamera så kommer jag bli såhär snygg:

http://rikauteliggare.devote.se

It's all about the camera!


Paranoid och svettig

Nej men asså nu blir jag irriterad! Jag hade skrivit ett jättefint och roligt inlägg men såklart fuckar blogg.se när jag ska publicera och allt försvinner. Nu måste jag skriva om allt igen och då kommer det säkert inte blir lika bra, skit också! Den här gången tänker jag i alla fall kopiera allt jag skrivit innan jag trycker på något!

I alla fall, tillbaka till inlägget. Igår såg jag Paranormal Activity och fy fan asså! Det är den äckligaste jävla filmen jag någonsin sett! Jag är fortfarande helt paranoid och går och kollar över axeln hela tiden! Jag var så sjukt rädd att jga inte ens vågade stänga av filmen när den var slut. Fy fan asså! Så jävla äcklig! Och jag som hade varit jättesmart och tänkte "om jag duschar innan jag går och lägger mig så behöver jag inte duscha imorgon på morgonen och så sparar jag tid. Fy fan vad smart!" Men nej nej, jag var så jävla rädd att jag satt och svettades floder för att var är så nervös över att ett jävla demonspöke skulle komma och överfalla mig!Så jag var tvungen att gå upp dom där 10 jävla minuterna tidigare ändå, och det är mycket om man är så morgontrött som jag är!
 Och att sova sen, det var ju bara att glömma! Jag sov med lampan tänd hela natten! Helt cp! Jag får fortfarande rysningar bara jag tänker på den! Usch


Äckligaste jävla filmen någonsin!

FEEEEEEEEST

Nu sitter jag och Klara här och planerar våran 18års fest!!! Den kommer bli så jävla grymt fucking bra!!!!! Vi ska bara komma på ett ascoolt tema först och sen är det PARTEY spikat!

I alla fall så tänkte jag bara säga att bara så ni vet så vill vi ha en sån här tårta när vi fyller år. Bara det är Lewis ska bytas ut mot Emma och Klara och 7 till 18! Sen är det perfa!!!!


Jag kan äta igen!!!!

Assså jag är så trött jag okar inte!!! Jag fattar inte jag har fan sovit 10 timmar i natt och ändå är jag så trött att jag inte ens orkar sitta upp!!!! Så jävla jobbigt! Nu ska jag sätta på min lugna lista på Spotify och bara lägga mig ner i min säng.

Åååh jag blir så irriterat ¨på mitt summa fuckade internet!!! Jag kan aldrig ladda upp videos för internet bara dör halvvägs och då avbryts det och så måste man blrja ladda om videosarna hela tiden!!!! Såå himla irriterande att jag dööör!!!!!!


SPYYYYYYA

Eftersom Klara klagar på att jag inte uppdaterar min blogg ås får jag väl ta och göra det. Inget roligt har hänt. Jag skull eåkt skidor igår me såklart så blir jag sjuk och ligger och spyr..najs. Men idag har jag faktistk gått upp ur sängen så et blir bättre och bättre. Jag säger bara en sak, ÄT ALDRIG MOZARELLA PIZZAN PÅ PLATINI om du inte vill bli matförgiftad dvs.

Jag borde väl plugga lite men vem orkar det, nu har jag faktistk en ursäkt till att inte plugga så varför inte utnyttja den? Den stor frågna är bara, ska jag kolla på film eller ska jag ta en dejt med Edward? Svårt svårt, jag får se hur jag göra..

So long....


En bild från tiden då jag hade långt hår och Klara använde jeans...

Klantig tjej

Jag lyckades på den korta biten från Klara hem till mig halka 9 gr (utan att ramla) och ramla 1 gång. Mycket duktigt av mig. Men när det är snö så kan man faktiskt inte förvänta sig att jag inte ska ramla, det funkar liksom inte så...
Förresten är Klara världens största mes som inte vågar sova själv efter att ha sett på Wallander så hon sover just nu på en madrass i hennes föräldrars rum. Hon är cool förresten, jag ändrade mig.


RSS 2.0