Rebecka "Bex" Gustafsson 17 år!!!

Idag fyller underbara Rebecka 17 år! Stora tjejen!!! :D GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! Puss


I'm a freeaaak!

Okej, jag och Klara är fan inte normala. Jag är mest onormal, ingen kan tvivla på det. Vi har i alla fall haft jävligt kul. Jag pallar inte blogga mer, det är tråkigt och min blogg suger. Så byeee.. får se om när jag skriver nästa gång, om det ens blir det. Lev livet varje minut, lev liver till det tar slut! haha

SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL

Åh vad de tär fint väder idag! :) Har justsuttit på balkongen i linne och strumpbyxor med en filt runt mig och läst, så jävla underbart!

Riktigt roligt och trevligt igår. Och jag längtar ihjäl mig tills jag fyller 18 , men det är ju faktiskt inte långt kvar alls!! :D Kan lägga in lite bilder på hur jag var utklädd, dock är jag extremt dålig så min outfitbild var inte den bäästa, men förhoppningsvis kommer det snart upp några på face, men så länge så får väl dom här duga. PEACE




Taggar inför ikväll

Seg seg seg dag men nu har förvandlingen börjat. Och mamma tycker det är roligare än jag och är väldigt entusiastisk med att det ska bli så likt som möjligt. Men det är bra, då får jag hjälp. :)

To become Carrie Bradshaw

SATC in mi HEART

Åååh jag dör!!! Kolla in detta!!! http://video.se.msn.com/watch/video/trailer-sex-and-the-city-2/1i9jh0066
Jag dör jag dör jag dör!!! Jag kan verkligen inte vänta tills den kommer! 28 maj är det premiär och då sitte rjga i biosalongen!!! Åååh fy fan vad jag längtar!!!!


You making my dreams come true

Wohohoho!!! Det är vår! Det är typ på riktigt vår och jag är så jävla glad!

Jag har köpt nya kläder
Min penicillinkur är slut och jag beöver inte längeundvika llt roligt
Det är vamrt och soligt
Jag och Klara är bäst och våra planer funkar

Vad mer kan man begära?

PEACE OUT

SPÅRA

FEKKKKKEE FEKKKKEE, VÅRA NYA JÄVLA LIV BÖRJAR IKVÄLL. JAG HAR FETT HÅR MEN DET SKITER VI I FÖR NU FAN KÖÖR VI. FRÅN OCH MED NU ÄR VI FARLIGA. SPPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA VAD JAG KOMMER GÖRA BORT OSS!

SÄGER BARA EN JÄVLA SAK:

LIVE YOUR FUCKING JÄVLA LIFE

HERRRRRÅÅÅÅÅ

NU SPÅRAR VI OCH LEKER RUNT LITE

LIVET ÄR FÖR KORT

BYEBYEBYEBYEBYEBYE ERA TÖNTAR VI HAR KUL

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0