Men nu minns jag, jag förstår inte livet, inte det minsta...

Jag vet inte om det är värt det längre... Ingenting.
Funderar i alla fall på att ta en bloggpaus och bara koncentrera mig på saker som jag måste göra, sånt som är viktigt. För som det är nu klarar jag inte av något alls och då kansek det är bättre att minska på saker jag göra. Jag får se, har ingen aning om vad som händer nu...

You are the music in me

Jag är trött nu så jag tänker sova. Idag har jag tränat (ovanligt?) och efter drog några fårn gamla laget hem till Elin och åt bakverk och kollade på High school musical. Det var mycket trevligt och jag är extra nöjd med filmvalet! :)

Nu ska jag sova. God natt

Bada bada bada

Jag är nu hemma efter en otroligt lång men rolig dag. Den började med träning 8.30, ni kan ju gissa om jag hade svårt att komma upp. Efter träningen åkte jag snabbt hem duschade bytta kläder osv och  åkte sedan för att möta Alicia, Hanna, Linnea och Jessica. Vi hade bestämt oss för att åka till Sydpolen och bada, så det gjorde vi!

Det var lite mindre än vad jag kom ihåg det, med det väl ändå kul kul kul!!! :D Roligt sällskap och rolig dag!
Snart kommer Maja hit och då ska vi baka inför imorgon och sen får vi se vad vi hittar på.

Peace out!


Hej hej hemskt mycket hej!

Denna dag har bestått av baaskkkkkkeeeeeeetttttt hela dagen lång och då menar jag verkligen hela dagen. Lyckades ändå klämma in att träffa Maja och Jackie i typ en halvtimme på kvällen. Det var mycket trevligt. :)

Imorgon ska jag upp typ 7 för att träna och sen åker jag till Södertäjle för att bada på Sydpolen med mina kära klasskamrtaer! :D wihoooo!!!

Och om ni har missat det här så måste ni se! Den här killen är helt sjukt grym på att sjunga! Han är 10 år på den här videon! Jag får rysningar varje gång jag kollar!


Stick to the status-quo!

Nu är jag äntligen hemma igen efter en rolig dag! Jag Maja och Robira var på stan och Maja köpte skor jag köpte massa små grejer och Robira köpte inget. Som ni ser köpte jag som vanligt mest. Tillslut landade vi på Donken och då tittade även Jackie förbi och sen Lisa en liten snabbis. Sen åkte jag hem och åt. Efter det åkte jag till skanstull och hyrde film inför kvällen och träffade Samuel och tog en promenix, mycket trevligt! :)

Sedan började The Party = Emma och Klara kollar på High School Musical och väcker alla i hela huset eftersom de sjunger med i alla låtarna. High School Musical är bäst!!!

We're breaking free!!!! we're soooooariing, flyyyiiinggg!!!!!!!!!!



Ohlalala I love you baby

Lalala jag kom just hem fårn Klara. Vi hade mycket kul, vi kollade på Mamma Mia och SATC. Det är bäst. Sen drack vi te såklart. Sen så lurade jag Klara att jag var snyggasnyggaste snyggmange fårn danmark men hon missuppfattade och trodde jag var hans syrra eller flickvän, kul var det i alla fall. Jag kansek borde sova egentligen men jag är itne trött. Jag har haft humörsvängningar idag, det är ocoolt.

Glöm inte ställa tillbaka klockan en timme i natt, klockan 3 händer det, då ska man ställa tillbaka klockan till 2 igen. Det betyder 1 timmas mer sömn för mig. Välbehövligt!

You know you got to help me out

Jag och klara skulle vara duktiga och söka jobb idag så vi träffades och gjorde jättefina CV:n, men sen när vi skulle skriva ut dom funkade såklart inte datorn. Och jag blev arg! Jag lyckas inte ens skriva ut ett pappar, herre gid... Så det blev inget med det. Istället filmade jag matchen vi hade idag men jag inte spelade, filmen blir nog jättebra...

Måste bara säga att det är något alvarligt fel på mig, när Klara prcis hade kommit och vi satt framför datorn och skulle skriva våra CV:n så hade vi på lugna favoriter. Whitney Houstons "I will always love you" började spelas och jag började helt plötsligt och omotiverat grina... Det kan ju inte vara normalt någonstans? Vad är det för fel på mig egentligen?


JAG VILL HA SOMMAR NU OCH LÄNGAR TILLBAKA!!!!!!!!!!

Ovärt!

Allt är typ ovärt just nu och det är...ovärt! Palla att mitt höstlov endast kommer bestå av träning. Opallning på det.

Idag har jag varit allmänt jätteklantig och ramlat utan anledning 3 gånger mitt på en väg, gått in i dörr och varit allmänt jätteklantig. Men det är väl sån jag är kanske...?

##%!%#%##!!!!!!

Åååh jag är på dåligt humör! Det känns ju lite halvkul, allt det här. Jag är med, men inte med. Jag vill inte ens, men ändå. Det kan ju vara kul...ibland. Jag vill bara lägga mig ner i min säng och läsa Twilightboken och dö, det är det ändå jag orkar med nu. Men istället måste jag plugga. Dö

Tid att slå ihjäl!

Ni behöver absolut inte läsa detta för det kommer vara tråkigt. Men jag har tråkigt och måste göra något! Nu är ni i alla fall förvarnade!

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon?
Jackfickan
2. Var är din andra hälft?
Ingenstans
3. Ditt hår?
Uppsatt
4. Din mamma?
Anette
5. Din pappa?
Peter
6. Det bästa du vet?
Dig!!!
7. Din dröm inatt?
Ingen
8. Din dröm/ditt mål?
Lyckas
9. Rummet du är i?
Studion 
10. Din hobby?
Vänner 
11. Din skräck?
Jag 
12. Var vill du vara om 6 år?
Tillsammans 
13. Vart var du igår kväll?
Fryshuset 
14. Vad är du inte?
Bäst 
15. En sak du önskar dig?
Resa 
16. Var du växte upp?
Enskede 
17. Det sista du gjorde?
Bloggar
18. Dina kläder?
Stickat
19. Din TV?
Dator
20. Ditt/dina husdjur?
Marsvin
21. Din dator?
Stor
22. Ditt humör?
Nja...
23. Saknar någon?
Ja!
24. Din bil?
Ingen
25. Något du inte har på dig?
Platåskor
26. Favoritaffär?
HM
27. Din sommar?
Underbar
28. Älskar någon?
Vänner 
29. Favoritfärg?
Lila? 
30. När skrattade du senast?
Nyligen 
31. När grät du senast?
Igårkväll


Jag vet att det här är tråkigt men jag är uttråkad och japp då böev det en blogglisa.

PEACE


Måste eller bör?

Ibland orkar man inte, har ingen lust, vill bara inte... fast man kanske måste. Men hur ska man då göra? Ska man lyssna på sina känslor och skita i det, eller ska man göra det för att man måste?

En klok person sa en gång till mig "Det finns många 'bör' och många 'måsten', men man ska försöka begränsa sina 'måsten' och inte pressa sig själv till att göra 'bören' om man inte har ork lust eller vilja till det"

Gör jag då rätt i att lägga det här åt sidan den här gången? Jag tror det, för jag orkar faktistk inte, jag måste komma bort fårn pressen...

Olagligt snygg!

Det är inte okej att vara såhär snygg! Du har mitt drömutseende!


rikautliggare.devote.se

pluggpluggpluggpluggpluggpluggplgg

Idag har jag varit väldigt duktig och pluggat massor faktistk! Jag har kommit på ett skitbra sätt att plugga och umgås samtidigt- man pluggar tillsammans med kompisar! Det funkar skitbra men man pluggar inte hela tiden men jag lär mig ändå för jag är så bra!

Nästa sak. Hallå!!! Varför har alla i klassen fått skolfotot utom jag!!??

Jag har kommit på att vanliga flingar alltså corn flakes med mjökl är supergott!!! ska börja äta mer av det!! :D

Och måste också slänga iväg ett grattis till Petra som fyller 17 år idag! :D GRATTIS!!!

Facebook är dumma!!!

Asså åååh jag är arg nu!!!! Jag var uttråkad så jag bestämde mig för att göra lite quiz på fb. Jag klickar runt lite och kommer tillslut fram till quizet "what's sexy about you?". Jag bestämmer mig för att göra det, bara på skoj liksom och för att förnedra mig lite (det är faktiskt ganska kul.)

Dock hade jag inte förväntat mig att bli så förnedrad som när jag kom till fråga 3!! Asså åååh!! Palla att alla förväntar sig att man har haft en kille!! Nej nu är jag fan arg! Jag var tvungen att disskutera saken med min kära vän klara.





Emma: Nej det funkar inte!!! öööh jag dampar!
okej, jag håller nu på att ta quizen "what´s sext about you?"
Är jag patetisk?
Klara:nej
hallå
visa för alla för jag vill också göra
Emma:eeeh jo. asså det här är bara förnedrande...kolla på första frågan
When you make love what does your partner go for first?
ASSSSSSSSSSSÅ DET HÄR ÄR SJUKT FÖRNEDRANDE!!!!!!!!!!!!!! ASSÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH JAG BLIR SÅ FUCKING JÄVLA ARG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klara: varför?
Emma: Fråga nr 3: How many bf/gf have you had?
svarsalternativ:
3
4
2
1
5+
HALLÅ VAR ÄR NOLLAN NÅGONSTANS!!!!!!!!!!!!
Klara: 
HHHHHHHHHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAA
Emma: asså alvarligt!! det förväntas verkligen att man ska ha haft en pojkvän!! alvarigt. det blir ett blogginlägg på dirr om hur dumma facebook är!



Om ni undrar så blev resultatet på quizen "your eyes." Men det skiter jag i för det här var ett värdelöst qiuz!

blääääää

Hallå!! Jag bara undrar, vad är det för knäpp vana jag har fått in att på kvällaran sitta och proppa i mig grejer som jag absolut inte vill ha och som gör mig sjukt illamående!! Jag är ju heeelt knäpp i huvudet!!!

blääääää

Hallå!! Jag bara undrar, vad är det för knäpp vana jag har fått in att på kvällaran sitta och proppa i mig grejer som absolut inte vill ha och som gör mig sjukt illamående!! Jag är ju heeelt knäpp i huvudet!!!

Jag vill ha mat!

När jag för en gångs skull är hemma tidigt och kan äta middag på normal tid så finns det såklart ingen mat färdig, och ingen hemma för den delen heller. Och jag är för lat och för dålig för att laga mat själv. Så nu sitter jag här och hungrar ihjäl och väntar på att maten ska bli klar. Onajs!

Imorgon är jag ledig!!! Och då sa jag SOVA och PLUGGA. Låter det najs eller????????? Sova -ja, plugga-nej.

Jag vill ha te!!!!!!!!!!

Jag sitter här och känner typ ingenting. Jag fryser för någon idiot hade öppnat fönstret i mitt rum och nu är det jättekallt! Jag har inte i magen för jag har ätit för mycket godis. Jag borde plugga men jag orkar verkligen inte. Så därför kommer gå ner och göra en kopp te,lägga mig i min nybäddade säng med rena lakan och kolla på tv, kanske blir SATC som vanligt. Eeeh aaa det var allt. Vi kan glömma den här dagen. Peace out!

Förresten har jga kommit på en sak. James Blunt är faktiskt ganska bra. Varför slutade jag lyssna på honom?
Fast jag kan inte bestämma mig för vilken låt som är bäst...

getingskräck!

Jag sitetr här och äter min egngjorda lat. Det är skitgott! Jag har stekt haloumiost och sen stakte jag också polarkakor och skärde i små bitar som jag dopar i typ philadelphia ost med smak!! MUMS!

Idag har jag varit riktigt duktig. Jag gick upp vid 9 för att åka till frysen med Maja och skjuta. Vi sköt i typ 1 timma och 45 minuter så det var mycket duktigt av oss. Sedan åkte jag dirket till Farstabadet med mamma och Andreas för Andreas skulle öva på livräddning. Men nu är jag äntligen hema och ska ta det lugnt lite innan jag drar vidare inför kvällen.

Igår hände en sjukt läskig sak! jag hade precis gått och lagt mig och bestämt mig för att läsa lite (!) så jag ligger där i min säng och läser. Och så plötsligt hör jag ett jättehögt surrande sen en liten duns (för att den surrande saken krockar i taket) och så ser jag att en gigantisk insekt med skitstora vingar har ramlat ner på min säng. Det ändå jag hinner se är att den är gul-ochsvartrandig och har gigantistk vingar sedan flyger jag upp ur sängen i panik och springer in och väcker mamma och skriker att det är en jättestor och äcklig insekt i min säng. Så hon kommer och kollar och då ser vi att det är en enorm geting! Den var helt sjukt stor!! Men mamma tar ett block och dödar den MOT MIN KUDDE! SEn går hon och slänger ut getingen. Jag som fortfarand ehar panik och tror att det ska komma getingar och anfalla mig hela tiden börjar söka igenom mitt rum efter hål i väggen där getingen skulle kunnat komma ifrån eller ett getingbo. Jag hittar dock ingenting. Men jag hade jättesvårt att somna sen för det kändes som om geitngar kröp på mig hela tiden! Och jag säger bara en sak, den delan av sängen som getingen var på, där sov jag inte på hela natten!!!

PEEACE

Du gör mig lycklig!


Hemmakväll



Jag som hela dagen har varit lite halvt otålig för att jag inet haft några planer ikvällen förstår nu att jag har haft helt fel. Fan vad underbart det är med en hemmkväll! Att bara gör ingenting, att kolla på Idol och sjunga med i alla låtar, gå omkring i sporttopp och mjukisar och sitta i vid datan och sjunga hööögt till alla låtar! Det är är helt underbart!

Ibland kan jag känna mig väldigt uttråkad vid sådana här tillfällen men jag tror jag behövde det här för det känns så jävla bra! åååh jag är typ lycklig! Nu ska jag fortsätta med att dansa för mig själv i sporttopp och spegla mig i fönstret.


mamma mia slår ett inläääääägggg

tjarehoppsan blooogen! emma ligger i min säg och skriker ''åååhh, din säng är så skööööön'' hon är inte normal. klara här btw, ni vet tjejen som pruttade högt i skolan idag så att alla skrattade åt henne :(((((, även tjejen som har stora tuttar enligt facweboookan.

det var typ allt från mig. eller nej det var det inte. är lite arg på simon som inte vill ge mig gooodis till ikväll och lite arg på mamma som ska åka till typ något varmt land snart. synd för mig. men som tur är tänkte jag och emma kolla på mamma mia i helgen (om fem minuter). skulle inte banga en sek på att åka tilllbaka till grekland och varmen och maten och vattnet och stranden och lyckan och dansken och alla söta italienpeople och alla smirrar och så. emma är såå bra. ässå bara älskarey så jävla myk b-vvään kan verkligen inte leva uttan dig alltså en sekund ich jag dööörr ja aanddass fan för dig kan verkligen inte yönka mig ett liv uuttaan dig. du är verkligen preciwwwssszzzz som en bhhh, siiitter nära hjärtat och ger sttöööd. love u kizzzzzzzzzzzz. eh yes!!!!!!!!!!!!!1

----------nu har emmma sommnat ser jag också--------------

det var ju tur för mig får nu tänker jag nämligen passa på att kolla in kissies blogg vilket jag gör varje dag eftersom det är min drog. men emma bara skrek på mig idag när jag skúlle gå in på hennes blogg för tydligen ska man ABSOLUT INTE GÅ IN PÅ KISSIES BLOGG för att typ bevisa att hon är konstig eller vafan det var.

------------nu snarkar bajset ochså-----------------

nog om mitt rrolliga liv. nu tänker jag tagga inför kvällen då jag ska till nicoles båt på tjejmiddag. och tagga inför en kväll kan man bara göra genom att titata på mamma mia och ensam mamma söker. men jag tror jag hoppar ensam mamma söker idag för emmas skull. ni som läser hennes blogg kanske märker att hon inte är så stabil just nu när det gäller killar och så där. personligen är jag dock mycket säker på att fredde andersson eller fille andersson är den rätta för henne. på tala om fillepille är det nog bar något halvår kvar vi måste stå ut med hans inre röst inne i våra små kroppar. 

xoxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxoooo tjejen som fått ett jobb

fffffffd 

Tidsfördriv

Jag och Maja är just nu mycket duktiga och sitter kvar i skolan fast vi slutade för 40 min sedan. Vi håller på att plugga, eller maja gör, jag har vissa koncentrationssvårgiheter... men men. Skolan har bestämt sig för att bomba inför nästa vecka så jag borde börja plugga nu men jag har lite svårt med det där att plugga med framförhållning. Aja jag har inget intressant att säga utan det här är bara tidsfördriv så att jag ska slippa plugga. Jag tror jag ska göra en blogglista också bara för att det ska ta ännu längre tid! :D


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
 
"...kan också göra nya framstötar, komma...
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? 
En datormus
3. Vad var det senaste du såg på tv? 
Som jag tittade ordentligt på, så var det nog Grey's anatomy
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: 
Skulle gissa på typ kvart i 6?
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Majas röst :)
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
När jag gick över skolgården från gympan.
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? 
Datorn, bloggar
8. Vad har du på dig? 
Jeans, vitt linne, svart kofta, grå halsduk, guldigt armband, skor, trosor, BH, strumpor...
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Det gjorde jag helt säkert men jag kommer inte ihåg vad 
10. När skrattade du senast?
Nyss, åt Majas och min patetiska plan på hur man ska skaffa en kille 
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Gul färg och en ful tavla
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Jo mycket 
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ingen åsikt, kul kanske?
14. Vilken var den senaste film du såg?
The holiday
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En kille, kan man göra det?
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag har fått psykbryt 3 dagar i rad nu :D
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att alla skulle må bra
18. Tycker du om att dansa?
Det är kul men jag är förfärligt dålig så jag låter bli
19. George Bush?
är en åsna.. eller kanske något annat djur?
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Pojke: vet inte
Flicka: vet inte
Man borde väl ändå i alla fall ha haft en kille innan man börjar tänka på sånt?
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja absolut! Det skulle vara jätteskönt att komma bort från Sverige ibland...
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Var hälsad min vackra mö!

HA HA HA. Nu har ni fått dagens skratt! :D

PEEACCE


...

Nej jag palla inte trycket! Det är inte normalt att få psykbryt varje dag. Det är något alvarligt fel på mig. Jag vill bara pausa världen ett tag så jag får vila och bara vara utan press, utan behov utan någon ting. Snälla gör detta möjligt nu, tack!


'cause I'll just make, the same misstake agian

Två dagar har gått, inget speciellt har hänt... Det rullar på som vanligt. Det är en del plugg osm måste göras inför psykolgiprovet men jag pallar inte det. Jag är bara allmänt trött på allting just nu och vill bara skita i allt, men det kan man inte riktigt göra. Elelr det kan man ju typ men det vore nog inte så bra. Men nu vill jag bara sova och få bort min jobbiga huvudvärk som har byggts upp under kvällen.

Förresten så spelade laget mot Järfälla idag (jag spelade inte dock) och vi vann. Så grattis till laget! :)

Ibland...

Ibland är livet inte en dans på rosor. Ibland händer allt på samma gång. Ibland orkar man inte med allt. Ibland vill man bara försvinna. Ibland vill man bara lämna allt och starta om på nytt. Men det går inte. Man kan bara kämpa vidare, för förr eller senare kommer allt bli bättre. Det bara är så...



"Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner
och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta."


GRATTIS JACKIE!

Grattis till min underbaraste BFF som fyller 17 år idag! :D Du är bäst!!! <3<3<3 Säg grattis till henne!



Igår så överraskde vi lilla Jackie med först bowling och sedan glassbuffé och mat på jensens böfhouse :D Det var en mycket rolig kväll :D

Idag har jag inte gjort så mycket, gått upp speöat match varit lite i frysen och sedan kommit hem. Ikväll blir det TV TV ovh TV.

Peeeaaceee <3

And I will always love you!

Haaalllå!!!
Nu har jag tränat för första gången den här veckan. Det var faktistk lite roligt även om det inte gick så bra men ändå :) Jag känner verkligen att jag är i en svacka vaddet gäller basketen just nu så en sjukdom var precis vad jag behövde tror jag, även fast det låter konstigt.

Annars har jag varit i skolan idag och höjdpunkten (som egentligen inte alls är någon höjdpunk) måste vara när jag snodde ett paket dextrosol fårn cafeterian när det hade stängt. Men de får skylla sig själva när de stänger så tidigt! Det orsakde i alla fall mycket skratt men också energihöjning för flera! :D


HAHAHA kolla in detta youtube-klipp. Av någon anledning går det inte att lägga upp klippet. Men det är roligt i alla fall!!! Hahah killen är min nya idol!



Hahah tänkte att jag skulle lägga in en bild för en gångs skull. Såhär snygg är jag när jag kommer hem från träningen! Oh yeah!

Ömma fötter och bra humör!

Tjolahopp!
Jag är nu nyligen hemkomme fårn Emelie där jag idag åt middag med massa trevligt folk och 3 tyska utbytesstudenter. Vi åt underbart god mat och hade det jättretrevligt! :D Tack Emelie för att vi fick komma!

Innan det så har jag haft en ganska seg men ändå trevlig skoldag. Efter skolan mötte jag först upp Samuel vilket var mycket trevligt. Sedan träffade jag även Maja, Jackie Rebecka och Lagis på onsdagsfika. Jag hann bara vara med en kortis på slutet men det var väldigt trevligt ändå. Och vi har nu även rekryterat Lagis till våran onsdagsfika så det kommer bli superduper! :D

Efter fikat åkte vi hem till Emelie där Emelie, Lina, Julia samt de 3 tyskarna befann sig. Vi åt en god middag och sedan tog jag, Jackie, Maja och Becka en prommenad hemåt. Från början skulle vi bara gå till Gubbängen men det slutade med att jag gick hela vägen hem. Det var jätteskönt och mysigt med promenad :D

Nu är jag trött så jag ska gå och sova.

Peeeaaccee

Hej jag är patetisk!

Bara för att håna mig själv lite så ska jag för första gången göra en så kallad blogglista. Enjoy! Eller inte..?

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Ja
2. Är du lycklig?: Jo, men det är jag nog ändå :)
3. Är du uttråkad?:Just nu, JA
4. Är du ledsen?: Njaa, inte jsut nu i alla fall... :)
5. Är du italienare?: No
6. Är du cool?: Of course, EmmaCool liksom hallå?!
7. Är du från Irland?: No I'm certainly not
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Jupp

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Det tror jag på först när jag ser/ får uppleva det...
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja det är klart
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja, men inte pga av kärlek... Eller såklart kärlek men mer än väsnkaplig sådan
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Näää...
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?:  Nope.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Hur ska jag kunna veta det?
7. Är du kär?: Nej
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Vet faktiskt inte, om det känns rätt så gör jag väl det...

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Åååhh... det får nog bli bilddagboken
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: jaa, jag vet faktiskt inte... gillar inte något av det särskillt mycket
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Bryr mig inte, jag tycker det smakar likadant
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Jag vet inte, har aldrig upplevt en romantisk hemmakväll så jag kan inte säga vad som är bäst...
7. Pengar eller lycka?: LYCKA!
8. Dag eller natt?:Svårt, men jag väljer nog ändå natt.
9. Msn eller mobil?: Mobil, helt klart

 TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Näää det tror jag inte
2. Brutit nåt?: Nej, bara spricka i foten. Sen har jag såklart brutit av många andra sker som tex pinnar
3. Gjort nåt du ångrar?:Ja! Många många saker...tyvärr...
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, men jag vill. Det verkar men läskigt på samma gång!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Ja...tyvärr
6. Ätit en hel tårta?: Neeej
7. Gjort bort dig offentligt?:För många gånger
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Har aldrig varit tillsammans med någon så jag har inget ex...
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja, när min hamster Sune dog
10. Velat försvinna?: Ja, många gånger...

 SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Till lilla Maja-Baja :) <3
2. Telefonsamtalet du fick: Från Maja :)
3. Personen du var med: Min bajskorv
4. Roligaste grejen som hänt: oj, har ingen aning faktiskt... men det finns mycket! :D
5. Personen du smsade: Klara
6. Personen du tänkte på: Klara
7. Du skrev till på myspace: Öööh? har inget :D
8. Du kommenterade: Det var nog Rebecka :)
9. Du tillbringade natten med: Mig själv, mig själv och mig själv... Annars var det nog Jackie och Maja
10. Du kramade: Det var nog Lycke


Nu har jag hånat mig och mitt liv tillräckligt för idag! :D
Peeeaaace


Dööööd

Jag tror aldrig jag känt mig så utmattad i hela mitt liv! Jag är så otroligt trött i kroppen , men inte i huvudet. Jag har försökt sova men det går bara inte just för att jag är så pigg i huvudet.

Orienteringen gick förvånandsvärt bra och jag lyckades ta 20 av 24 kontroller vilket borde räcka till ett VG. Jag är mycket nöjd med mig själv. Men fy fan vad jobbigt det var! Mina ben orkade inte springa en meter och jag fick kramp i ryggen (hur nu det gick till). På slutet trodde jag jag skulle dö! inte fö ratt jag var trött kondtiionsmässigt utan mina ben. Det var helt sjukt! Och nu när jag är hemma orkar jag inte ens resa mig upp ur min säng. Det känns so om jag har kört ett 12 timmars långt fyspass. Jag är nig sjukare än vad jag har trott så jag hoppar nog över träningen ikväll också och försöker sova istället, eller i alla fall chillar med SATC eller något. Det blir bra det :)


Orientering, nej tack! Hoppas idag var den sista gången jag någonsina såg en sådan här karta!


Vad sömnlöshet gör människan till


Vad är meningen med livet?

Det är en fråga som människor genom alla tider har ställt sig. Speciellt existensialisterna. Många timmar har ägnats till att föröska komma fram till ett svar på denna svåra fråga. Men finns det egentligen ett svar? Finns det en mening med livet, kommer man till jorden med ett uppdrag att utföra? Lever man livet för sin egen skull eller gör man det för människorna runt omkring? Eller båda? Hur ska man veta det? Är det något man ska lära sig med tiden? Kommer man få veta svaret på den här frågan innan man dör?Får man den uppenbarelsen sekunden innan man dör och dör i lugn. Eller kommer man aldrig få svar på den frågan? Hur ska man veta? Hur fna ska man veta hur man ska leva sitt liv om man inte vad vad man lever för?

Jag har tänkt på det här en del och jag kommer inte framåt i mina tankar. Men så långt som jag har kommit så känns det ändå som man lever livet för människorna runt omkring. Visst lever man för sig själv också, men det jag får ut av livet ser jag som en bonus. Det jag med hjälp av mitt liv ger till andra, det är det som är meningen med livet som jag ser det. Att kunna dela glädja och sorg med andra. Att få uppleva saker, att få minnen för livet. Skulle dom minnerna varkligen vara minnen för livet om man upplevde dem själv? Jag vet inte. Men det jag vet är att den här frågan aldrig kommer få ett bra svar...


Mysigt i höstmörkret

Idag har varit en mysig dag! Den började dock inte så bra men skola som jag var sjukt otaggad på. Dessutom är jag sjukare än vad jag trodde att jag var så jag orkar fan itn emed någonting!

Hur som helst så mötte jag upp Samuel efter skolan och vi drog förbi Ben'n Jerrys cafet. Första gången jag var där faktistk och det var riktigt gott! Haha. Sen gick vi till Skanstull där vi skiljdes åt. Var som vanligt väldigt trevligt att träffa honom :)

Efter det drog jag till min bajskorv! Vi hade inte träffats på evigheter (en vecka) så det var riktigt kul att träffa henne! Det skulle bara bli en snabbis först men det blev lite längre än vu hade planerat. Vi la oss ner på golvet släckte alla lampor, tände ljus och lyssnade på Håkan. Kan et bli bättre? Hög mysfaktor på det!

Dessutom kollade vi in lite resor. Det är snart dax att lämna Sverige igen, får se vad nästa resa går till. Just nu lutar det mot Barcelona eller kanske Rom eller kansek Venedig? Vi får helt enkelt se.

Och usch och blääää imrogon är det orienteringsdag! Väldigt onajs i sig men nu är jag dessutom förkyld och får typ astma-atack av att gå upp för trapporna och kan inte andas genom näsan. Får se om det känns värt att dra dit imrgon.. hmmm jag får se hur jag gör

Peace out!


But you know what? Även fast hösten kan vara mysig ibland så längtar jag tillbaka till sommaren och utomhus-smoothies!

Att borsta tänderna..

...när man är täppt i näsan är helt omöjligt! Jag upptävkte precis det när jag försökte. Man andas visst genom näsan när man borstar tänderna, jag har inte tänkt på det förut men det måste vara så. För nu gick det bara inte att andas! Jag var tvungen att borsta lite, öppna munnen och andas, borsta lite, öppna munnen och andas osv. Det var jävligt jobbigt faktiskt, så nu ska jag knarka nässpray så jag kan borsta tänderna normalt igen.

Peace

SATC har svikit mig

För första gången i mitt liv har SATC svikit mig. Jag är förkrossad! SATC ska få mig att må bra, inte får mig att börja böla som en jävla idiot. Jag är besviken...

Sjuk, positivt?

Igår kväll var underbar! Jag var hemma hos Jackie med massor av underbara människor och hade kul :)
Men tyvärr så verkar det som om jag har lyckats bli sjuk. Onajs. Känns inte dirket så passande, fast kanske ändå. För om man är sjuk så är det faktiskt okej att bara ligga i sängen hela dagarna och inte göra någonting, det ses annars som ett ganska onormalt beteende så det kanske kan vara en bra ursäkt, eller?


Kaaaaallt!!!

Halloj!
Nu har vintern kommit, fy fan vad kallt det är ute!! Fram med vinterjackan, halsduken, skorna och vantarna! DEt haglade till och med idag. Haglade!!! Jag förfryser bara jag går utanför dörren!!! Usch usch usch.. fast på ett sätt är det faktistk ganska mysigt att komma in från den där kylan och  burra in sig i en filt framför TVn med en kopp te. Men att träna ute i -10 är inte lika najs. Nää jag föredrar sommaren!

Peace


Snart kommer väl snön också...

RSS 2.0